
İstanbul 1 & 2 : Bay X
İzmir 1 : Ünal
İzmir 2 : Ünal & Beygir Mühendisi
1.KOŞU : Startta abartılı kaldığı son yarışı ölçü olmayan Ekşaşi bugün daha etkili koşması muhtemel sentetik pistte etkili jokeyi idaresinde yarışacak olmasıyla favorimdir.
Db takısı ilavesiyle katıldığı yarışını saymazsak istikrarlı koşan ve bugün daha sabırlı sürülmesi muhtemel Buz Devi
Sentetik pistte daha etkili koşan Yağızhanbey
Uzunu daha etkili koşan ve bugün takı değikliği bulunan Gündüz Fırtınası
Son yarışında startı ağır alan ve mesafe engeline takılan Can Denizim rakip olarak önereceğim isimlerdir.
Bir tık geniş oynayanlar benzer stilde olsalarda nasıl bir tempo olacağını kestiremediğimden dolayı geride kalan isimlerede şans vererek burayı kayıpsız geçebilirler.
2.KOŞU : Maiden sonrası iyi grupta kazanarak forma girdiğini gösteren Belalı Cibek bugünde diş geçirebileceği grupta koşacak olmasıyla favorimdir.
Üst grupta katıldığı koşu sonrası bugün dengi grupta koşacak Sert Hükümdar ile ekonomik kuponlara risk edilebilir.
Bu ikiliye güvenmeyen yada geniş oynayanlar geride kalan isimlerede şans verebilirler sıralamam şablondadır.
3.KOŞU : Son yarışında kötü sürülen Tm Bataile favorim.
Bu kez tamda dişine göre grupta koşacak Twin Flame en ciddi rakip konumundadır.
Kısa bir aranın ardından yeterli hazırlıkları bulunan ve çimede yatkın orjine sahip Clemenza ve yine dinç gireceği koşuya tempo verecek Thunder Monarch rakip olarak önereceğim isimlerdir.
1.AYAK : Etkili jokeyi idaresinde ön grup arkasına yatıp sabırla düzlüğü bekleyecek Malğun Hatun favorimdir.
Dengi grupta koşacak Fıratın Gücü
Dengesiz Naturel
Son yarışında kıpırdama gösteren Alyadigar
İstikrarlı Sufle
Takı değikliği bulunan Aller Gülü ve ekürilerden Dilberan'a göre daha sert başlayıp numara alabilirse tehlike yaratabilecek Güzel Günler rakip olarak önereceğim isimlerdir.
2.AYAK : Özellikle son yarışındaki görüntüsü ile fazlaca maiden kalmayacak taylardan Schatz bugün daha etkili koşması muhtemel sentetik pistte ve lehine uzayan mesafede yarışacak olmasıyla favorimdir.
Ankara'da katıldığı ilk yarışında ayakları birbirine dolansada iyi görünen ve bugün koşmayı öğrenmiş şekilde yarışacak Moriarty rakip olarak önereceğim isimdir.
3.AYAK : Handikap puanı gaziye yetmeyince aynı gün Kocatepe koşusunda boy gösteren ve iyi grupta oldukça parlak bir performans sergileyen Brave Jumper bugün yaşıtları yanında ve önde temposunu kurabileceği gidişatta yarışacak olmasıyla bankomdur.
4.AYAK : Ara sonrası yeterince koşu gören ve bugün uygun grupta koşacak Luka Magic ile son yarışında bariyer dibini tercih edince belkide kazanacağı koşudan ikincilikle ayrılan Song Rising ikilisi eşit şans verdiğim favorilerim oldukları gibi ekonomik kuponlara yeterli görünüyor.
Bu ikiliye güvenmeyen yada geniş oynayanlar sık koşuyor olsada İstanbul çim yarışları farklı olan Grey Kurt başta olmak üzere rakip sıralamasını takip edebilirler.
5.AYAK : Son kez tempoyu biraz abartınca aynada kaybeden Deo Volente bugün daha elverişli grupta koşacak olmasıyla gün içinde banko tercih edilebilecek isimlerin başında geliyor.
Deparlanma sorunu olmasa çok daha iyi yerlerde olabilecek Flash Over ise büyük favorinin Muchacho ile didişmesi sonucu net bir sprint ile sürprize imza atabilecek isimdir geniş oynayanlar bu tayıda değerlendirmeye alabilirler.
6.AYAK : Tıpkı ilk ayak gibi ikramiyeyi yukarı taşıyabilecek günün kapanış koşusundada bir çok isme sanş vereceğim.
Sentetik pistte daha etkili koşan La Foule ve ara sonrası koşu gören kalite Diamond The Wings eşit şans verdiğim favorilerim olsalarda rakip sıralamam şablondadır.