
PERİ ATEŞİ : İlk startına girecek taylar içinde en pişkin isim olarak görünüyor.Çok sayıda uzun galobu mevcut ve bu işleri hep dereceli olmuş.Son idmanında da çok sağlıklı gözüken tay , M.bilgin faktörü ve kulvar avantajıyla kazanarak yarış hayatına başlamasını bekliyorum , bankom.
Diğer ayaklar hakkında ;
İkinci ayakta ; şu sıralar çok iyi duruma gelen DESTE KIZIM favorim.MOĞOLOĞLU - BERTAN öncelikli rakipleridir.Son kum yarışları ölçü olmayan GÖLLALEM çimde bambaşka koşabilir.
Üçüncü ayakta ; denk güçte isimler bir araya gelmişler.Bunlardan GÜLDANİYE son yarış kısa geldi , bu defa uzunda çok daha etkili koşmasını bekliyorum.Rakip olarak önce 1-2-5 , sonra 7-3 tutuyorum.
Dördüncü ayakta ; iyi durumunu sürdüren MURATIN KIZI favorim.Rakip olarak 1-2-3-10-4 nolu atları görmekteyim.
Beşinci ayakta ; çimci orjini ve güzel hazırlıklarıyla GÖREN ABİ ilk atım.KALENDER TAY öncelikli rakibidir.DİLŞAHKAYA bir sürpriz şansı olabilir.
Son ayakta ise ; son 4.lüğünde dikkat çeken KING OF NALDÖKENLİ , yatkın olduğu uzun mesafede ve uygun grupta net favorim.Ekonomik kuponlar için bir diğer tek adayıdır.Rakip sıralamam ise 6-16-13-8-9 şeklinde.