11 HAZİRAN ANKARA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

KIRSEVİL: Çim pistte katıldığı 2 yarışı da etkili düzlük sprintiyle kolay kazanan bu tay güçlü kan hattının hakkını vermişti ve gelecek için son derece ışık saçmıştı. Bugüne dönecek olursak bir kez daha diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında boy gösterecek olan Kırsevil'in kendisiyle yatıp kalkan aprantisi idaresinde düzlükteki güçlü ataklarıyla sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum, bankom.

 

 

YAVUZ SELİM: Bugüne kadar kum pistte hiç tabeladan düşmeyen bu safkan Ankara pistini de çok seven ve buradaki 2 yarışının birini kazanırken diğerini de çok güçlü bir rakibe kaybetmiş bir isim. Her ne kadar son dönemlerde eski formundan uzak olsa da bugün kendisi için uygun rakipleri yakalayan Yavuz Selim'in düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gitmesini bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

Yedili Plase için MOTHERS LOVE MEA - SUNDANCE ikilisi yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta SABIR HAN en iç kulvardan çıkma avantajıyla liderliği alacaktır ve eğer düzlüğe kadar prese maruz kalmadan çıkabilirse hiç kesmeyerek bir nefeste bitirebilir.

 

2.Ayakta YENGİZ'in son ikinciliği oldukça başarılıydı ve bugün gidişat açısından lehine önde boş kalması muhtemel bir yarışta boy gösterecek, çıktığı gibi beyaz bayrak ayna gerçekleştirebilir.

 

3.Ayakta DAPPER MAN her ne kadar idman açısından biraz eksikle bu yarışa katılacak olsa da güç ve kalite açısından bugünkü rakiplerine üstün olduğuna inandığım bir tay, düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gidebilir.

 

5.Ayakta LADY ELIZABETH 2 yarış üst üste kazanmasının ardından son koşusunda kendisi için uzun mesafede boy gösterip yüksek tempolarda kaçınca dördüncülüğe razı gelmişti, bugün daha lehine şartlarda diş geçirebileceğine inandığım hemcinslerini geride bırakabilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 7-8-6-5-2-4
2.Ayak: 3-2-7-9-4-1-8-10
3.Ayak: 2-3-4
4.Ayak: 5 (KIRSEVİL)
5.Ayak: 4-1-6
6.Ayak: 4 (YAVUZ SALİM) / 3-1-6-7



Henüz hiç yorum yapılmamış