11 MAYIS İZMİR

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

 

 

 

 

 

1.AYAK : Aradan çıkınca toparlanmış görünen ve son kez iyi grupta ikincilik elde eden Hamidin devam eden formu ve diş geçirebileceği rakipleri yanında yarışacak olmasıyla favorim.

Son yarışını kazanan ve devamını getirebilecek kalibreye sahip Gutshot ve son kez kenter kazanarak maidene veda eden Everything Alright rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

2.AYAK : İlk yarışında koşuyu kazanan geleceği parlak tayı saymazsak tüm olumsuzluklara rağmen ikincilik elde eden Rüzgar Barış bugün daha etkili koşması muhtemel çimde ve uygun grupta maidene veda etmeye yakın gördüğüm isimdir.

 

3.AYAK : Kendisi için uygun bir grup yakalayan Utkunun Kızı ve kazanma konusunda sıkıntılı olsada ön grup içerisinde gidebilme avantajına sahip Kara Mehmet ikilisi eşit şans verdiğim favorilerim.

Önde dikkate alınmazsa çıktığı gibi bitirebilecek Criminal

Yeterince koşu gören Can Kral ve yeni ekibinde çıkış arayan Batıray süprizde önereceğim isimlerdir.

 

4.AYAK : İnişli çıkışlı bir grafik sergiliyor olsada özellikle uzun mesafelerde etkili yarışlar yapan Mehlika Abla bugün yorgun rakipleri yanında taze kan olarak gireceği bu koşuda kazanma şansı yüksek isimdir.

Gün içinde banko tercih edilebilecek bu safkana güvenmeyen yada geniş oynayanlar için siklet avantajı bulunan Sanay başta olmak üzere rakip sıralamam şablondadır.

 

5.AYAK : Sıkıntı isimlerin bir araya geldiği koşuda kazanma karakteri düşük olsada lehine şartlarda yarışacak Zaldır ve son yarışında adaptasyon sorunu yaşamasına rağmen sonlarda iyi görünen Köstenceli ikilisi eşit şans verdiğim favorilerim.

Ön grup içerisinde gidebilme avantajına sahip Zeybek Flight 

Etkili jokeyi idaresinde yarışacak Turamhan ve bu yarış için yapmış olduğu hazırlıklarında farklılaşma gösteren Matrix rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

6.AYAK : İlk yarışında kötü sürülmesine rağmen iyi bir yarış yapan Coşkunhan değişen etkili jokeyi idaresinde yarışacak olmasıyla favorim.

Stili rakiplerine rağmen çimde daha etkili koşması muhtemel Düş Gülü 

Grubun en tecrübeli tayı Melanur

İlk kez koşacak olsada son sprintinde kusursuz görünen Bay Turbo

Sert jokeyi idaresinde yarışacak Hükümsüz

Ters kulvarına rağmen ilk yarışında ikincilik elde eden Torunum Miran ve her ne kadar jokeyi başka bir tayı tercih etmiş olsada orjin olarak dikkat çeken Arslan Prenses rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 4.1.2
2.Ayak: 4 RÜZGAR BARIŞ
3.Ayak: 6.3.2.5.4
4.Ayak: 1 // 5.3.2.6
5.Ayak: 5.4.10.9.6
6.Ayak: 2.10.12.1.4.6.8




Ayrılda gel'in bu yarış hakkındaki yorumu

merhaba ilker bey 2 altılıya baktıysanız rica etsem tutugunuz atları paylaşırmısınız bol şans

-1


Ercü04'in bu yarış hakkındaki yorumu

Hayırlı olsun

0