14 MART İZMİR

Yazar: unal

 

 

 

 

 

 

LOVE OF DUTY: Çim pist iptal edilmesiydi yine banko önereceğim isim olacaktı. Fakat kum pist performansının da bu rakiplere yetecek düzeyde olduğunu söylemek mümkün... Süratli isimlerin varlığında oluşacak sert tempodan istifade ederek etkili sprintiyle sonuca ulaşmasını bekliyor ve banko öneriyorum.

 

 

ROMANİYO: Bu pist ve mesafedeki son koşusunda dördüncü olurken sergilediği performans gayet tatminkardı. Bugün rakipler hayli uygun görünüyor. Ön grup içerisinde iyi bir yer tutması halinde fotoyu rakiplerinden önce geçmesini bekliyorum. Alternatif bankomdur.

 

 

NEVERLAND: Ara sonrası katıldığı ve bu hipodromdaki ilk startı olan koşuyu güzel bir dereceyle kazanan safkan potansiyeli yüksek bir isim... Bugünkü rakipler yanında biraz geri planda kalmış olsa da gerçek gücünü sahaya yansıtması halinde adını birinciliğe yazdırması benim için normal sonuç olacaktır. Alternatif bankomdur.

 

 

PİKO PİKO: Her ne kadar eski gücünde olmasa da bu koşuya dinç bir şekilde katılacak olan safkan sıkı hazırlıklarıyla dikkat çekiyor. Tamamen lehine gelişecek tempodan istifade edip startla birlikte ele geçireceği liderliği fotoya kadar taşımasını bekliyorum. Alternatif bankomdur.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 9 LOVE OF DUTY
2.Ayak: 6 // 9
3.Ayak: 2,3,7,1,4,5
4.Ayak: 5 // 3,2,7
5.Ayak: 4 // 1,5,3,2
6.Ayak: 1,3,11,5,6,2,4,12




Ferhattt'in bu yarış hakkındaki yorumu

Şimdiden tebrik ederim
%99 tutar bu kupon

-1


ÖZKAN'in bu yarış hakkındaki yorumu

Mehmet kaya ...

-2


market'in bu yarış hakkındaki yorumu

tbrklr unal
basarılarının devamı dılerım

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler ünal bey

0


Ayrılda gel'in bu yarış hakkındaki yorumu

tebrik ederim ünal hocam

0