14 ŞUBAT İSTANBUL

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

Plase oyunları için Dunganga yeterli görünüyor.

 

 

 

 

İstanbul : Bay X

Şanlıurfa : Alican

Yabancı : Ünal 

 

 

 

 

1.AYAK : İlk kez koşacak taylar içinde özellikle anne hattı oldukça parlak olan ve idman pistinde pişkin görüntü veren Yargıç ile yine hazırlık olarak dikkat çeken Wolf Raider ikilisi eşit şans verdiğim favorilerim.

Uzun bir hazırlık dönemi geçiren ithal orjine sahip Rose Crown

Son işinde günün en iyi derecelerinden birini gerçekleştirilen Woody Cracker

Daha koşmadan bir süre geri alınan ve ara sonrası idman pistinde toparlanmış görünen Hometown Hero rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

2.AYAK : Kıpırdama gösterdiği koşu sonrası start mahaline giderken binicisini düşürdüğü için koşmayan ve yeni ekibinde bir süre geri alınan End Of The Road bu yarışa iyi hazırlanan bir safkan ve bomboş sikletiyle yarışacak olmasıyla favorim.

Son kez bugünkü binicisiyle benzer şartlarda koşu kazanan March Violet

Yarış hayatına geç başlamasına rağmen iyi bir tay olduğunu gösteren ve uzunda iyice nefes açıp bugün ideal pist ve mesafesinde yarışacak ayrıca koşu gören eküriye sahip Night Shadow

Yeni ekibinde çıkış yakalayan ve bugün hiçte yabancısı olmadığı piste getirilen Anadolu Güzeli rakip olarak önereceğim isimlerdir.

Ekonomik kuponlara yeterli gördüğüm bu dörtlüye güvenmeyen yada geniş oynayanlar ters bir sonucunda çıkabileceği bu koşuyu kalabalık geçebilirler.

 

3.AYAK : Kg takısı ilavesiyle katıldığı son yarışı ölçü olmayan Oppenheimer bugün eski takılarına döndü ve gidişat anlamında oldukça avantajlı yarışacak olmasıyla banko önereceğim ilk isimdir.

 

4.AYAK : Eksik olduğu uzun mesafeli yarışı saymazsak bu sezon yeniden doğan Sancar Singapur isimli safkanı yakın markaja alacağı koşuda rakip konumunda olan isimlerin dezavantajlı yarışacak olmasını fırsat bilip bir kez daha kazanmaya yakın gördüğüm isimdir.

 

5.AYAK : Orjin olarak dikkat çeken Barbar Çakal ve Curio ikilisi pişkin görüntü veren taylar olmalarından dolayı eşit şans verdiğim favorilerim.

Ankara'dan gelecek Pure White

Koşması geciken taylardan Hurricane Heart

İyi ellerdeki Masterpiece

Anne hattı oldukça parlak King Zagor ve yine Ankara'dan gelecek hazırlıkları pek iç açıcı olmasada sentetik pistte farklı koşabilecek Shadizar rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

6.AYAK : Bir süredir erkek rakipleri yanında koşunca kendini gösteremeyen ve yine alakası olmadığı kaba kumda ölçü olmayan yarışı sonrası bugün hemcinsleri yanında yarışacak Denizcanlı favorim.

Son kez mesafesini bulunca benzer guruba üstünlük sağlayan Alaşin en ciddi rakip konumundadır.

Bugün etkili jokeyi idaresinde yarışacak grubun istikrarlı tayı Cennet Bahçesi şanslı olabilecek diğer isimdir.

Ekonomik kuponlara yeterli gördüğüm bu üçlüye güvenmeyen yada geniş oynayanlar stili rakiplerinin kalabalık grupta dış kulvardan çıkacak olmasını fırsat bilip iç kulvar avantajı ile liderliği alabilirse ters mesafeye rağmen çıktığı gibi bitirebilecek Dilberan 

Ara sonrası yeterince koşu gören ve bugün takı değişikliği bulunan Miss Derin

Bugün lehine uzayan mesafede yarışacak ve ön grup içerisinde gidebilme avantajına sahip Nida Hatun üzerinde durabilirler.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 10.9.6.8.2
2.Ayak: 12.6.15.10 // 4.9.5.7.11
3.Ayak: 2 OPPENHEİMER
4.Ayak: 3 SANCAR
5.Ayak: 1.2.8.3.5.4.11
6.Ayak: 6.4.5 // 17.18.10




rem kap'in bu yarış hakkındaki yorumu

Selamlar
2 banko 2 Ahmet çelik tahminleriniz başarılı ilker ama Ahmet çelik gibi sabıkalı bir jokeye bu kadar güvenmek orası bende büyük bir soru işareti.
Herkese bol sanslar

-2


metin212'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bay x hava soğuk babam eve gideceğız ,hastayım bugün biraz erken yayınlarsanız Olmaz mı acaba. Teşekkürler.

-1

alibjkalibjk'in bu yarış hakkındaki yorumu

TJK E BAYİDEN OYNAYABİLİRSİNİZ..

-1


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bol şanslar dilerim ilker bey ve bayx vede sevgili üye dostlar

-4

mseker48'in bu yarış hakkındaki yorumu

Arkadaş Göztepelinin yazdığı bol şans dileğinde ne gibi bir olumsuzluk var da eksi veriyorsunuz. Arkadaş iyi dileklerde bulunmuş. Naçizane görüşüm beğenmeme tuşunun kaldırılması. İnsan iyi bir görüş, fikir veya beğendiği, takip ettiği atı bile yazmak istemiyor böyle moral bozucu ekseri görünce.

-2

GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Var burda böyle bol sans dileklerini begenmeyen üye arkadaşlara sevgili mseker48 olsun bosver sıkma canını kardesim

-1


ÖZKAN'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlker bey lutfen artik şu pl yorumunuzu biraz dikkat edip verin

-2