
KAPTAN BEY : Urfada kolay kazandığı yarışlar sonrası buraya getirildi.İdmanlarında gayet akışlı görünüyor.Stili rakipleri varsa da , 1 starttan fırlayıp baskın çıkmasını ve bu grubu da alt etmesini bekliyorum , bankom.
Diğer ayaklar hakkında ;
Birinci ayakta BEST OF ROCK son kez 6.olurken olumlu işaretler verdi.Bu defa iyi anlaştığı M.kaya idaresinde koşacak ve rakipler dişine göre.Kazanıra gireceğini düşündüğüm safkan net favorim.Güvenemeyenler için 3-2-1-7 nolu atları öneririm.
İkinci ayakta kumu yapacak görüntüsüyle ARAMITH bir tık önde tutuyorum.Sonrasında 10-3-1-11 nolu atları yazarak burayı geçebileceğimizi düşünüyorum.
Dördüncü ayakta DENGESİZ - ALL OF DREAMS - EAST WEST WARRIOR şanslı gördüğüm 3 lü.Ne koşacağını kestiremediğim FIRENBEDER eklenebilir.
Beşinci ayakta ZİSİNO startta fazla kalmazsa bence etkili koşacaktır , favorim.Ancak rakiplerini de değerlendireceğim.Zira bu atlar arasında fazla bir güç farkı yok.
Son ayakta ise Kartepede koştuğu 2 yarışı bu rakiplere yetebilecek BY DURUÖZ net favorim.Ayrıca ekürisi BY YURDABAK var ki , kumda çok farklı koşabilecek kağıda sahip.Dolayısıyla oyunu sona getirmek isteyenler için eküriler bir seçenektir.Rakip soranlara 11-8-15 nolu atları öneririm.