17 KASIM İZMİR

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

KING IRANSIDE: Yarış hayatının ilk koşusunda bu pist ve mesafede tecrübeli rakipler yanında boy gösterip kolay bir galibiyet elde eden bu safkan ikinci yarışında potansiyeli çok yüksek isim Matt Murdock arkası ikinciliğe razı gelmiş, son koşusunda ise bana göre kendisi için biraz kısa olan 1400 metrede dördüncülükle sahadan ayrılmıştı. Bugüne dönecek olursak tekrardan 1600 metre mesafede boy gösterecek olan ve kendisine olumlu yaramasını beklediğim kapalı gözlük ilavesiyle sahaya çıkan King Iranside'nin düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gitmesini bekliyorum, bankom.

 

 

UMUT TAY: Yarış hayatının ilk koşusunda pek bir varlık gösterememesinin ardından 3.5 ay geriye alınan ve pistlere dönüş yaptığı koşuda startla birlikte yüksek tempoda kaçıp aynaya yakın avlanarak ikinciliğe razı gelen bu safkan bir sonraki yarışında önde sert tempoda kaçan rakibinin arkasına yatmış fakat son viraj dönülürken dışa açılma eğilimi gösterince koşuya tam anlamıyla gücünü veremeyerek tabela dışı kalmıştı. Bugüne dönecek olursak kulaklık ilavesinin kendisini rahatlatmasını bekliyorum, idmanındaki genel görüntüsünü de oldukça beğendiğim Umut Tay'ın lehine şartlarda maiden'a veda edeceğine inanıyorum, alternatif bankom.

 

 

Yedili Plase için KAÇIN KURASI yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta MİKSER her ne kadar son dönemde sürekli çimde boy göstermiş olsa da aslında pist ayırt etmeyen bir isim ve bugün gidişat açısından lehine önde boş kalması muhtemel bir mücadelede start alacak, çıktığı gibi beyaz bayrak ayna gerçekleştirebilir.

 

2.Ayakta DEMS VICTORY İzmir pistini seven bir safkan ve vermiş olduğu 5.5 aylık aranın ardından eksik işlerle bir yarış koşup gayet tatminkar bir dördüncülük elde etti, bugün gelişen nefesiyle diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında sonuca gidebilir.

 

3.Ayakta ÖZENGER son yarışında mahşeri tempolarda kaçıp düzlükte avlanarak dördüncü kalmıştı fakat ben genel görüntüsünü beğenmiştim, önde bekleme de yapabilen safkan bugün Michael ile didişmeyip gücünü düzlüğe saklarsa sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

6.Ayakta PRENSES SYMIRNA İzmir'in şampiyon kısrağı Gülengül'ün yavrusu ve 3.5 aylık aradan bu pist ve mesafede elde ettiği tatminkar üçüncülükle döndü, bugün iyice gelişen kondisyonuyla kantarmasını daha iyi tanıyacak aprantisi idaresinde sonuca gidebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 6-3-8-7-11-9-4-5-1-2
2.Ayak: 1-2-4-3
3.Ayak: 1-3-6-4
4.Ayak: 4 (KING IRANSIDE)
5.Ayak: 7 (UMUT TAY) / 5-6-4-2
6.Ayak: 4-3-5




ÖZKAN'in bu yarış hakkındaki yorumu

Baska kim vericek izmir

0


y_ok2004@hotmail.com'in bu yarış hakkındaki yorumu

Güzel oyun kısmet neyse odur. Tebrik ediyorum seni...

0


İnter109'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tesekkurler muhendisim

0


Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler muhendis

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler mühendis bey

0


Mehmet zorlu'in bu yarış hakkındaki yorumu

eline saglık kardeşim üye oldugum ilk gu gene buldurdun muhrteşem performansıın devamını dilerim.

0