20 EYLÜL İSTANBUL

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

Plase oyunları için El Audaz yeterli görünüyor.

 

 

 

Son koşu start provasına geç ulaştığım ve seri görüntü veren 4 (Maya Liyubimaya) son sıradan şablona ilave edilmiştir.(13.50)

 

 

 

1.AYAK : Ağır kilosuna rağmen bugün uyumlu binicisiyle uygun grupta koşacak Kırmızı Başlıklı Kız favorim.

Sürekli aralıklı koşuyor olsada grubun nadir sprinterlerinden O La La

Stili rakiplerine rağmen yükselişi devam eden Hopadan

Kazanma konusunda sıkıntılı olsada bomboş sikleti bulunan Ağadaşlı

Bu kez normale dönen sikletiyle yarışacak Mirkızım

Bugünkü binicisiyle uyumu gözlerden kaçmayan Cüda ve eski gücünde olmasada tek at bırakmak adına kaizbert temsilcisi Gözdesultan ters bir sonucunda çıkabileceği bu koşudaki sıralamam olacaktır.

 

2.AYAK : Gerek bir önceki yarışında geride bıraktığı grup gerekse son kez iyi bir rakibe saldırışı ile iyiden iyiye formunu yükselten Baba Balıkhan sınıf atlama noktasına geldi ve bugün dengi grupta koşacak olmasıyla banko önereceğim isim olacaktır.

 

3.AYAK : Geçmiş döneme nazaran bu sezon daha etkili yarışlar yapmaya başlayan Benzenci çimde daha etkili koşan bir kısrak ve bugün tempolu geçmeye aday bu koşuda kazanma şansı yüksek isimdir.

Gün içinde banko tercih edilebilecek bu kısrağa güvenmeyen yada geniş oynayanlar ağır kilosuna ve ilk kez bu kadar uzun koşacak olmasına rağmen son yarışı dikkat çekici Şanverdi ve yine kenter kazanarak buraya gelecek bugün önde koşuya tempo verecek ikiliyi yakın markaja alıp düzlüğü önde görmesi muhtemel Yavuz Reis üzerinde durabilirler.

 

4.AYAK : Üst grupta katıldığı koşular sonrası bugün diş geçirebileceği rakipleri yanında yarışacak Peekaboo ve eski ışıltılı günlerini aratsada ara sonrası üçüncü yarışına uyumlu binicisiyle çıkacak Katsu ikilisi eşit şans verdiğim favorilerim.

İstikrarlı koşmaya devam eden grubun genç ismi Turdemirkır ve sert grupta koşacak olsada önde dikkate alınmazsa tempo uzmanı binicisiyle süpriz şansı bulunan Grand Treasure rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

5.AYAK : Son kez ters mesafeye rağmen kazanarak ne denli formda olduğunu gösteren Sidneys Star bugün uzundan kısaya dönecek olsada tam mesafesinde ve tempolu geçmeye aday bu koşuda jokeyi tarafından yerinde yürütülürse burada kazanma şansı yüksek isimdir.

Geçmiş performansı bu gruba yetecek kadar iyi olan ancak son dönemde yaşadığı start problemi nedeniyle bir hayli gözden düşen Paper Queen son kez makul bir start problemi yaşamış bu seferde öne erken düşmesi sonucu yine etkisiz kalmıştı.Bugün kantarmasını iyi tanıyan binicisiyle startı düzgün alabilirse burada süpriz şansına sahiptir.

Burada katıldığı tek yarışında jokeyi tarafından iyi idare edilemeyen ve ölçü olmayan bir yarış yapan Finale Duty uyumlu binicisiyle lehine şartlarda yarışacak olmasıyla şansı bulunan diğer isimdir.

 

6.AYAK : Uzun bir hazırlık geçmişi bulunan Süpercluster  

Ankara'da dereceli işleri bulunan Snow Show

Yine pişkin görüntü veren Miss Pera

İdman jokeyinin zor zapt ettiği Ducens Mulier

Start provası görünen taylar içinde en iyisi Sultans Spirit

Aktif koşan Whistle Arrow ile yapmış olduğu son işinde kusursuz görünen Damsel

Orjin olarak dikkat çeken Ala Way , Robertta 

Start alacağı ilk koşusunda start mahalline gelmediği için koşudan çıkarılan ve tatminkâr hazırlıkları bulunan Sumel Kızı

Bugünkü binicisinin yakından ilgilendiği Skydive ve yine ters koşabilecek Neon Noir süpriz arayışına gideceğim koşudaki sıralamam olacaktır.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 1.3.2.7.5.6.4
2.Ayak: 3 BABA BALIKHAN
3.Ayak: 3 // 2.6
4.Ayak: 5.4.3.2
5.Ayak: 5.7.1
6.Ayak: 13.10.5.3.11.2.1.8.12.9.7.4




Ferhattt'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler....

0


batuhan1982'in bu yarış hakkındaki yorumu

İki misli 3 5 verse bari

0


hodrimeydan1966'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler ilker bey

0