20 OCAK İSTANBUL

Yazar: unal

 

 

 

 

 

 

YELBEĞEN: İlk kez uzunda ve de yaşça büyük rakipler yanında start aldığı son koşuda rölanti tempoda kaçan Hür Uçan bir beyaz bayrak ayna yarışı yaparken, Yelbeğen yarış boyu bu tempodan etkilenip jokeyi tarafından sürekli kontrol altında tutulmaya çalışılırak düzlüğe her ne kadar dolu kantarma çıksa da sergilediği güçlü ataklar ancak üçüncülüğe yetmişti.

Bugün ön tarafa hamle yapacak birden fazla isim var. Hal böyle olunca bu koşunun yavaş tempoda geçme ihtimali yok denecek kadar az... Bu nedenle Yelbeğen için bu sefer istediği gidişat koşulları oluşacak ve düzlükte sergileyeceği etkili sprintiyle fotoyu önde geçecektir. Banko öneriyorum.

 

 

BERKENİN KIZI: 48 gündür start almayan fakat Ankara'da düzenli bir şekilde idmanda olan kısrak dereceli galoplarıyla dikkat çekiyor....

Gününde olduğu vakit daha güçlü gruplarda erkek rakipleri bile geride bırakan Berkenin Kızı bugün dişine göre hemcinsi rakipler yanında fotoyu önde geçmesi normal sonuç olacaktır. Ekonomik kurgular için banko öneriyorum.

Geniş kurgular şablonumda yer alan diğer isimleri sırasıyla değerlendirebilirler.

 

 

DISTANCE LOVER - FIRST LOVE: Çok vasat atların bir araya geldiği Maiden/Satış koşusunda kötünün iyisi olarak gördüğüm Distance Lover performans olarak burada bir adım öne çıkıyor. Favorimdir.

Ara sonrası Adana'da kum pistte koşu gören ve fena koşmayan First Love bugün sentetik pistte daha iyisini yapabilecek orjiniyle ciddi rakip konumundadır.

Ekonomik kurgular bu iki isim ile risk alabilirler.

Yeri olanlar; beklentilerin altında koşup hayal kırıklığı yaratsa da bugün kendi adıma son bir şans vereceğim Kumkapılı ve öne hamle yapıp liderliği ustlenebilirse bugün ters bir yarış çıkarabileceğini düşündüğüm Buldii ikilisini ilave edebilirler.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 10 YELBEĞEN
2.Ayak: 4,11,2,6,1,3
3.Ayak: 2,8,11,6,9,4,10
4.Ayak: 3,2,7
5.Ayak: 6,7,3,2
6.Ayak: 1,6,9


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 10 YELBEĞEN
2.Ayak: 4,11,2,6,1,3
3.Ayak: 2 BERKENİN KIZI
4.Ayak: 3,2,7
5.Ayak: 6,7
6.Ayak: 1,6,9




serhat1453'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yeri olanlar  sonda bir 14 numaralı safkana çarpı atin......

-3


Sancak'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ünal bey selamlar dün akşam saat 23.30 altılı canlı verdin ne güzel bir çalışmayla sabah Türkiye deki 393 sitenin %85 ilk ayak 10 numarayı tek veriyor herkes bunu görmüş mü yoksa gelmeyecek mi orasını bilemedim.yada uzak kazanacak altılı para vermeyecek

-2


erkan demirci'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ünal bey iyi akşamlar akşam Amerikan yarışları tahmininiz olacak mı Twitter'da ya da burada

-1