21 KASIM İZMİR

Yazar: ilker@koptugeliyor.com
                                    





1.AYAK
: Uygun kilosu ve lehine şartlarda yarışacak Urla Zamanı favorim. 

Yeniden idmanlara başlayan Galyalılar 

Ön gruba yakın gidebilme ve siklet avantajı bulunan Petite Blue 

Yeni ilgililerinde henüz yarış kazanamamış olsada son ikinciliği oldukça parlak Lord Of Time başta olmak üzere denk koşudaki sıralamam şablondadır. 






2.AYAK : Son yarışındada tempo aleyhine olunca ikincilikle yetinmek durumunda kalan Harun Baba yetenekli bir tay ve bugün de tempo belirsizliği olan bir koşuda start alacak olsada uygun rakipleri yanında favorim. 

Son yarışını kenter kazanan Haskaraca ile iyi bir kan hattının temsilcisi
Bay Uçan rakip olarak önereceğim isimlerdir. 






3.AYAK İyi bir dinlenme süresi ve yeteri sayıda galopları ile koşu seçilerek start alan Winner Dancer grubunda en potansiyelli tayı ve kısa sürede çok daha iyi gruplarda bile iş yapabilecek ismin seriye devam etmesini bekliyorum. 






4
.AYAK : Ankara sezonu kapanınca ikinci adresi İzmir'e biraz geç getirilmiş olsada buraya aşina Win The West uygun grupta koşacak olmasıyla favorim. 

Muhtemelen koşuyu 3 - 4 gibi takip edip viraj üzerinde avans almak isteyecek ve süper formda eküriye sahip Big Dadaş kusursuz idman görüntüsü ile rakip olarak önereceğim ilk isimdir. 

Önde temposunu kabul ettireceği gidişata yarışacak Power King üzerine fazlaca press gelmememesi durumunda tehlike yaratabilecek isimdir. 






5.AYAK : Süratli isimlerin bir araya geldiği ve tamamen taktiksel gelişecek koşuda istikrarlı Ağapersen ile geçtiğimiz sezon iyi yarışlar yapan ve son ikinciliği ile eski havasını bulmuş gibi görünen Ayduru asıl pilotu ile yarışacak olmasıyla eşit şans verdiğim favorilerim oldukları gibi ekonomik kuponlar içinde yeterli görünüyor. 

Bu ikiliye güvenmeyenler grubun net sprinter ismi Rusdamat ile yine formda günler geçiren Bombacan ikilisi üzerinde durabilirler. 






6.AYAK : Ara sonrası benzer grupta bir koşu gören ve üzerine fazlaca gidilmeyen Lion Lord bu kez çok daha hazır konumda yarışacak ve iç kulvar avantajı ile ön grup arkası sabırlı bir bekleme yarışı yapması durumunda günün sürprizini gerçekleştirebilir. 

İlk yarışında sahada çok konuşulan isimlerden ve jokey hatası sebebiyle belkide kazanabileceği yarıştan olan Dembe kısa bir aranın ardından yeterli hazırlıklara sahip ve burada rakip olarak önereceğim ilk isimdir. 

Son yarışında talihsizlik yaşayıp yinede ikinci olmasını bilen Neos biraz daha sakin sürülürse şanslı olabilecek isimdir ancak ben şablona eküri isimlerden biri yarıştan çıktığı için diğer eküriyi yazıyorum. 

Bu üçlüyü rakiplerinden önde tutsamda tay yarışı olması sebebiyle ters bir sonucunda çıkabileceği bu koşuyu geniş oynayanlar kalabalık geçebilirler sıralamam şablondadır. 






İZMİR  T
AHMİNİM


1.AYAK : 7.5.8.6.3.1.4.10.9

2.AYAK : 3.2.4
3.AYAK : 5 WİNNER DANCER
4.AYAK : 5.7.4
5.AYAK : 1.4 // 2.5
6.AYAK : 5.3.12 // 1.10.9.4.2







Salça'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlker bey byx vermicekmi acaba bekliyoruz biraz erken verse lütfen

0


Gullit-45'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlker bey son ayak da numara hatası mı var 6 numara yok

0

İLKER AŞKIN'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ekürilerden biri yarıştan çıktığı için neos kazansa bile ekürilerde kazançlı sayılacak fazla bir atımız olsun diye ben 12 yazdım yorumda da belirttim. Bol şans dilerim.

0


ümitkarabulut'in bu yarış hakkındaki yorumu

Koşu 1 Misli 1 Bahis sayısı 720 Tutar 50,40 ₺ Sonuçlar ///// Durum Oynandı 1.Ayak 3 - CONGENIAL SON 4 - TURKISH RANSOM 5 - GALYALILAR 6 - LORD OF TIME 7 - URLA ZAMANI 8 - PETTIT BLUE 2.Ayak 3 - HARUN BABA 3.Ayak 1 - BOSNALI KIZ 2 - ASDOPER 5 - WINNER DANCER 4.Ayak 1 - BAYDÖKER 2 - İPEKKIZ 3 - BLACK WASP 4 - POWER KING 5 - WIN THE WEST 5.Ayak 1 - AĞAPERSEN 6.Ayak 1 - ABANA BEYİ 2 - DEĞİRMENDERE BEYİ 3 - DEMBE 4 - FOLKART SOCIETY 5 - LION LORD 9 - TROJEN FLY 10 - BURNING ROSE 12 - PRENSES MİNE Izmir altilim

0

Seyit'in bu yarış hakkındaki yorumu

Akşama yabancı çalışman olursa beklerim abi..

0

ümitkarabulut'in bu yarış hakkındaki yorumu

3 LAND OF WINTER HEPSI 12.5..2.9 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10.12.16 6..8 1 NAMPARA Bol sans seyit kardesim

0

Seyit'in bu yarış hakkındaki yorumu

Cok Teşekür ederim.. emeğine sağlık Bool bool şanslar..

0

thunderbolt'in bu yarış hakkındaki yorumu

BARI KAFAYA 1 NOYU YAZSAN KAFADAN GITMICEZ...BAZEN OYLE KURGULAR VERIYORSUN BAZENDE TAM TERSI GAZETELERIN FAVORILERI KAFADAN GUMMMM...(((((

0

thunderbolt'in bu yarış hakkındaki yorumu

BARI KAFAYA 1 NOYU YAZSAN KAFADAN GITMICEZ...BAZEN OYLE KURGULAR VERIYORSUN BAZENDE TAM TERSI GAZETELERIN FAVORILERI KAFADAN GUMMMM...(((((

0


erhan145541'in bu yarış hakkındaki yorumu

Son ayak 11 cikti 12 yazsak 6 yida yazmis oluruz

0


kakttus'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bu günkü altılık üstadların kupon karması oldu..biraz kalın oldu ama kısmet ise olur diyelim,sitedeki dostlarla paylaşmak itiyorum..numara sırası ile... 1,4,7,8,9,10 2 tek Hepsi 3,3,4,5,7 1,2,3,5 5,10,12 226.80 tl Herkeze bol şans diliyorum

0


kocavezirli'in bu yarış hakkındaki yorumu

1 ayak : 1-4-5-6-7 2 ayak : 1-2-3-4-6-8 3 ayak : 1-2-3-4-5-8 4 ayak : 5 5 ayak : 3-5 6 ayak : 2-3-4-6-7-9-10 Bol şans buda bizden

0

kocavezirli'in bu yarış hakkındaki yorumu

Böyle bir şans olamaz ya kafada 8 yok tabela ikili bitiyor

0

cakirselahattin'in bu yarış hakkındaki yorumu

Kocavezirli Güzel kupon yapmışsın,talihsiz bir şekilde yatışına üzüldüm geçmiş olsun.

0


Gullit-45'in bu yarış hakkındaki yorumu

Teşekkürler İlker bey dikkat etmemisim afedersin.

0


Nefes11'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ümit karabulut kardeşim yabancı 5 li Ganyan tahmin in varmı

0