21 NİSAN ADANA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

MESMERIZED: Geçtiğimiz seneyi oldukça formda kapatan bu safkan sene sonuna doğru Adana'ya gönderilip kazanarak araya gitmiş, pistlere dönüş yaptığı koşuda ise o gün için aleyhine geçen gidişata rağmen gayet başarılı bir ikincilik elde etmişti. Bugün ise çok daha gelişen nefesiyle, diş geçirebileceğine inandığım hemcinsleri yanında start alacak olan Mesmerized'in düzlükte sergileyeceği etkili ataklar ile sonuca gitmesini bekliyorum, bankom.

 

 

BOĞAZINBOĞASI: Yarış hayatına geç başlayan bu safkan ilk koşusunda kum pistte kendi halinde yarış görmesinin ardından ikinci yarışına çim piste kulaklık ilavesiyle çıkmış ve sabırlı bir bekleme yaparak biraz da geciken ataklarıyla ikincilikle sahadan ayrılmıştı. Bugüne dönecek olursak artık iyice gelişen yarış tecrübesiyle, iyi koşmasını beklediğim uzun mesafede start alacak olan Boğazınboğası'nın düzlükteki etkili ataklarıyla maiden'a veda etmesini bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

TUMBUL ÇİÇEĞİ: Uzun süredir kazanamıyor olsa da son dördüncülükleriyle tatminkar form durumunda belli eden bu safkan bugün kendisi için uygun rakipler yanında, gidişat açısından lehine önde çok süratli geçmeye aday bir koşuda start alacak. Eküri desteği de bulunan ve sabırlı bir bekleme yapıp kısa sprintiyle sonuca gideceğine inandığım Tumbul Çiçeği bankom.

 

 

1.Koşuda VICTORY MATRA Küçük Matra gibi ayağına çabuk çok güçlü bir kısrağın yavrusu ve Şanlıurfa'da iyi hazırlıklar gerçekleştirerek buraya geliyor, kariyerine kazanarak başlayabilir.

 

3.Koşuda DEVRİALEM her ne kadar son koşusunda biraz hayal kırıklığı yaratmış olsa da bana göre o gün anlık bir problem yaşamış olabilir, bugün diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında düzlükte sıklaştıracağı ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

4.Koşuda QUALITY LIFE'nin annesi Fast Khan ayağına çabuk bir isimdi ve kendisi de makine provasında süratli bir tay olduğunu kanıtladı, yeterli pişkinliğe sahip olan safkan bugün kariyerine kazanarak başlayabilir.

 

5.Koşuda CLANBELLA Adana çiminde bugüne kadar 5 kez start alıp 4 kez kazanan diğerinde ise yakın ara ikinciliğe razı gelmiş bir isim, çok sevdiği çim piste ara sonrası kumda bir yarış görüp gelen safkan gelişen nefesiyle bugün sonuca gidebilir.

 

7.Koşuda KING OF DELATIERRA'nin iyi bir tay olduğuna inanıyorum ve 3 aylık bir aranın ardından 2 yarış gördü, akabinde de çok düzenli bir hazırlık süreci gerçekleştirerek buraya gelen safkan düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

9.Koşuda SON OF MAHFER bugünkü binicisinin de idmanlarında özenle hazırladığı pişkin bir tay, yeterli hazırlıklarıyla kariyerine kazanarak başlayabilir.

 

10.Koşuda KASAP ENDER son koşusunda virajı en geri dönüp geciken ataklarıyla dördüncülüğüyle tutunmuştu, bugün eğer aprantisi kendisini iyi idare edeceği takdirde düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 8-2-7
2.Ayak: 7 (MESMERIZED)
3.Ayak: 2-1-5-6
4.Ayak: 8-3-1
5.Ayak: 1-5-3-2-4-6-11
6.Ayak: 8 (BOĞAZINBOĞASI) / 7-1-9-2-12-3


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 1-5-3-2-4-6-11
2.Ayak: 8 (BOĞAZINBOĞASI) / 7-1-9-2-12-3
3.Ayak: 5-1-4
4.Ayak: 10 (TUMBUL ÇİÇEĞİ)
5.Ayak: 2-4-3-7
6.Ayak: 1-4-2




mavi.kumsal'in bu yarış hakkındaki yorumu

2.altilim
11.1.2.3.5.6
7 buyuksu...8.9.10.1.2
7 kabaruzgar...1.4.5
10 tumbulcicegi...7
2.4.1.3.7
1 kasap ender

-2