21 NİSAN İSTANBUL

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

 

 

 

 

 

 

 

İstanbul 2 : Bay X 

Adana 1 : Beygir Mühendisi 

Adana 2 : Beygir Mühendisi & Alican 

 

 

 

 

Şablon sentetik piste göredir.

 

 

 

 

 

1.KOŞU : Ara sonrası koşular gören ve bugün daha etkili koştuğu sentetik piste dönecek Taşkent favorim.

Dezavantajlı katıldığı koşular sonrası bugün etkili jokeyi idaresinde diş geçirebileceği rakipler yanında yarışacak Yelbeğen 

Startı ağır almasına rağmen oldukça tatminkar yarışlar yapmaya başlayan Yenisistem ve ilk kez koşacağı mesafeyi yadırgamazsa Cidalı Kenan rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

2.KOŞU : Maidene veda ettiği koşuda çok sağlıklı görünen ve eksik olduğu uzunda bile tatminkâr bir yarış yaparak formunun devam ettiğini gösteren Piyanist bugün tam mesafesinde bomboş sikleti ve tempolu geçmeye aday bu koşuda kazanmaya yakın gördüğüm isimdir.

 

3.KOŞU : Ara sonrası katıldığı yarışında iyi dönüş yapan Dark Breeze ilk kez koşacağı mesafeyi yadırgamazsa grubun uygunluğu ile kazanma şansı yüksek isimdir.

Ön grup içerisinde gidebilme avantajına sahip Runnes atını iyi tanıyan binicisiyle yarışacak olmasıyla rakip olarak önereceğim isimdir.

 

 

 

 

1.AYAK : Son yarışında iyi yer tutmasına rağmen bir anda gerilere düşerek bu avantajını kaybeden Afraşah sonlarda gecikmiş ataklar yapsada derece elde edememişti.

Bugün bomboş sikleti ve aceleci binicisiyle tempo belirsizliği olan koşuda kendini erken öne atması muhtemel bu safkana ilk şansı veriyorum.

Bir önceki yarışı oldukça parlak Kunya 

Ağır kilosuna rağmen grubun en formda ismi Hızlı Ayak 

Yarışın sürate binmesi durumunda şeytanın bacağını kırabilecek Dobar 

Bugün etkili jokeyi idaresinde yarışacak Canaslanım 

Son yarışını kazanan Diyatome ve dengesiz Editör rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

2.AYAK : Az sayıda işi görünsede uzun galobunda yeşil ışık yakan ve pişkin görüntü veren El İntocable favorim.

İzmir'de hazırlıklarını tamamlayan güçlü orjine sahip iyi ellerdeki Dobra Kız 

Çok uzun bir hazırlık geçmişi bulunan Meksikalı Proteo 

Ankara'dan gelecek olma avantajı bulunan Ashram başta olmak üzere diğer maidene göre daha denk isimlerin bir araya geldiği günün zorlu koşusunu kalabalık geçeceğim sıralamam şablondadır.

 

3.AYAK : Yarışın sentetik piste dönmesi ile burada iddialı konuma gelen Madras favorim.

Son yarışında jokeyinin gazabına uğrayan So Rising rakip olarak önereceğim isimdir ve bu ikili ekonomik kuponlara risk edilebilir.

Bu ikiliye güvenmeyen yada geniş oynayanlar ilk kez podyumda koşacak olsada güzel formu bulunan Countach ve stili rakiplerine rağmen son yarışında jokeysiz koşan attan olumsuz etkilenen Komik Komedyen üzerinde durabilirler.

 

4.AYAK : Son yarışında aralardan çıkamayınca ölçü olmayan bir performans sergileyen Alihan aralıklı koşmaya alışkın bir safkan ve bugün ön grup içerisinde gideceği koşuda kazanmaya yakın gördüğüm isimdir.

 

5.AYAK : Ara sonrası katıldığı yarışta iyi grupta yakın bir derece elde ederek sağlıklı geri dönüş yapan Age Of Fire bugün daha hazır konumda ve ön grup içerisinde gideceği koşuda favorimdir.

Son yarışında geç ritme girmesi sonucu dördüncü kalan ve artık bugünkü binicisinin iyiden iyiye tanıdığı Cool Star ile ekonomik kuponlara risk edilebilir.

Bu ikiliye güvenmeyen yada geniş oynayanlar ara sonrası yeterince koşu gören Koca Seyid ve bugün sertleşen rakiplerine rağmen ters koşabilecek Arslan üzerinde durabilirler.

 

6.AYAK : Ankara'da uzun bir hazırlık geçmişi bulunan ve her geçen gün üzerine koyarak gelen Native Talent orjin olarakta dikkat çeken bir tay ve burada favorimdir.

Yine uzun bir hazırlık geçmişi bulunan ve özellikle uzun galobunda kusursuz görünen Devils Finger rakip olarak önereceğim isimdir.

 

 

 

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 6.2.7.1
2.Ayak: 7 PİYANİST
3.Ayak: 4.6
4.Ayak: 7.6.1.2.8.4.5
5.Ayak: 3.12.7.2.5.4.13.8.9
6.Ayak: 6.9 // 2.5


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 7.6.1.2.8.4.5
2.Ayak: 3.12.7.2.5.4.13.8.9
3.Ayak: 6.9 // 2.5
4.Ayak: 1 ALİHAN
5.Ayak: 1.6 // 4.2
6.Ayak: 6.1




Kozubay'in bu yarış hakkındaki yorumu

2ci altiliyi verseniz bari biriniz ilk altilaya katkısı olur

-1


Hakandede'in bu yarış hakkındaki yorumu

By x erken verin lütfen ilk altiliys etkisi olsun

-1


yakupcan'in bu yarış hakkındaki yorumu

Hegel nıye kımse sans vermı ustunde selo var son kazandı yarısda çok ıyı izmir atları sever ıstanbulu yerı olanlar bı carpı atsın seloyu es gecmeyın derım

-4