24 ARALIK ADANA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

ALTINAY: Dişilere mahsus katıldığı 2 koşuda da gayet başarılı performanslar sergileyip yakın ara üçüncülük ve ikincilik elde eden bu tay son yarışında iyi durumdaki erkek rakipler yanında dördüncülüğe tutunabilmişti. Bugüne dönecek en az kendisi kadar iyi durumdaki ekürisiyle birlikte, kendisi için uygun hemcinsleri yanında maiden'a veda etmesini beklediğim Altınay bankomdur.

 

 

HEDBE: Sondan bir önceki yarışında sizlere cazip konumdayken banko olarak önerdiğim ve o gün için rakibi çok ekstra koşunca ikinciliğe razı gelen bu safkan son koşusunda çok daha sert bir grupta yine oldukça başarılı bir ikincilik elde etmişti. 5 günlük ara sonrası buraya gelecek olan Hedbe'nin son sert yarışından kısa aralıkla koşmasından olumsuz etkilenmeyeceği takdirde kendisi için uygun rakipler yanında düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gitmesini bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

Yedili Plase için DONATELLA yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

2.Ayakta FAUSTKAYA son yarışında start probleminin giderildiğini gösterdi ve kendisi için kısa mesafede tatminkar bir dördüncülük elde etti, bugün sevdiği mesafede uygun sıkletle sahaya çıkacak olan safkan düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

3.Ayakta CAVALRY OF VICTORY sondan bir önceki yarışında etkili sprintiyle sonuca giderken göz dolduran bu tay son koşusunda biraz hayal kırıklığı yaratmıştı ama yine gayet tatminkar bir üçüncülük elde etmişti, bugün diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında düzlükteki güçlü ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

5.Ayakta INTO ayağına çok çabuk güçlü bir isim ve bugün kendisi kadar süratli herhangi bir rakibinin olmadığı koşuda boy gösterecek, düzlüğe arka grubu dağıtarak çıkıp beyaz bayrak ayna yapabilir.

 

6.Ayakta BALLIYARIM Adana kumundaki son koşusunda oldukça başarılı bir ikincilik elde etmişti, akabinde Antalya'da biraz beklenti altı kalan safkan bugün tekrardan uyum sağladığı pistte maiden'a veda edebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 1 (ALTINAY)
2.Ayak: 10-3-7-5-8-2-6-1
3.Ayak: 2-6-3
4.Ayak: 4 (HEDBE) / 3-8-7-2-5-6-1
5.Ayak: 3-4-2
6.Ayak: 3-4-9-1-7




Anaconda'in bu yarış hakkındaki yorumu

6.kosu Son yaris gördük ki Bold streak gruba gore bazen önde gidiyor, bugün için Into yu bırakmayım diyecektir ekibi.. Ceyarda startı ağır alsada bunlara son 800 de yanaşır.Yani Golden storm bu gidisatta kazanma özürlü olsa da son 2 yarisina göre daha iyi jokeyle sonlarda grubu vurabilir görüşündeyim.Bol sans

-5


Cankurt'in bu yarış hakkındaki yorumu

Adana karnesi tatminkar INTO çıktığı gibi yakalanmadan beyaz bayrak ayna.bende banko koşar...

-4


berkay2008'in bu yarış hakkındaki yorumu

AYHAN KURŞUN KADAR ........ YOK HİÇ BİR YERDE

-2


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler mühendis bey

0


Ankara06'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler üsdat

0


Ercü04'in bu yarış hakkındaki yorumu

Hayırlı olsun

0