25 KASIM BURSA

Yazar: ilker@koptugeliyor.com
                                    





1.AYAK
: Son yarışlarının aksine bugün tam dişine göre grupta koşacak  orjin  ve yapı itibariyle bu pistide yapabilecek Korkmazefe güne banko ile başlamak isteyenlerin tercihi olabilir. 

Bu taya güvenmeyenler son yarışını kolay kazanan ve bu pistte 2 de 2 yapan Bestekar ile tekrar sevdiği piste dönen Aslansoy üzerinde durabilirler. 






2.AYAK : Kaba kumda katıldığı ilk yarışı tatminkar Danielas Daughter tecrübe kazandığı pistte bir kez daha yarışacak olmasıyla favorim. 

Kısa bir aranın ardından bir koşu gören ve hiçte yabancısı olmadığı piste getirilen Dökerliz 

En son bugünkü binicisiyle çıktığı gibi kazanan Stronger 

Sentetik pistte katıldığı son yarışını ölçü olmayan Madam Chernobly

İstikrarlı koşmaya başlayan Powerbank 

Siklet ve jokey avantajı bulunan
White Water rakip olarak önereceğim isimlerdir. 






3.AYAK :Benzer bir aranın ardından ağır sikleti ile benzer grupta bekleme yaparak tabelaya yakın bir derece elde eden ve yine ara veren Junior Dancer eksik işlerle koşuya katılacak olsada uygun grupta ve normale dönen sikleti ile favorim. 

Oldukça seri isimlerin bir araya geldiği koşuda uzun mesafeli son yarışı ölçü olmayan ve bugün ideal pist ve mesafesinde lehine şartlarda yarışacak Gaudi  rakip olarak önereceğim tek isimdir. 






4
.AYAK : Kazanabileceği son yarışını jokeyi ile uyumsuzluğu nedeniyle aynada kaybeden Dilimyandı bugün daha etkili bir jokey ile yarışacak olmasıyla favorim. 

Yine orjin olarak potansiyelli bir tay olan ve temponun yükselmesi durumunda sonlarda etkili olabilecek
Elizabeth Keen rakip olarak önereceğim tek isimdir. 






5.AYAK : Kilo farklılıklarıyla şansların eşitlendiği günün denk koşusunda sikletine rağmen bu yarış için yapmış olduğu hazırlıklarında kusursuz görüntüsünü bulunan Niğde Beyi uyumlu binicisiyle lehine şartlarda yarışacak olmasıyla favorim. 

Etkili olduğu son yarışı sonrası önde boş kalabilirse siklet avantajını sonuna kadar kullanabilecek Angeletta başta olmak üzere denk ve çekindiğim koşudaki sıralamam şablondadır. 






6.AYAK : Dengesiz isimlerin bir araya geldiği günün süprize müsait diğer koşusunda ara sonrası toparlanmış görünen Serdengeçer favorim. 

Temponun yarayacağı Hasan Abi uyumlu binicisiyle öncelikli rakip konumundadır. 

Bugün şansını kaba kumda deneyecek takip atım Ağanarlıca 

Kıpırdadığı yarış sonrası grubun potansiyeli safkanı Kutluşahım 

Kaba kumda katıldığı son yarışında yakın bir derece elde eden grubun formda ismi Oğulcanım 

Beklemeli koşarsa jokeyine rağmen Peksoyunoğlu sırasıyla rakip olarak önereceğim isimlerdir. 






BURSA  T
AHMİNİM


1.AYAK : 9 // 10.4

2.AYAK : 7.5.8.1.4.10
3.AYAK : 7.3
4.AYAK : 1.2
5.AYAK : 2.5.4.3.6.1
6.AYAK : 6.9.15.11.7.13







Ozlem61'in bu yarış hakkındaki yorumu

0


Zorbey57'in bu yarış hakkındaki yorumu

Özel Not: Bursa da bugun tehlike yaratacak heyecan arttıracak bir at bulunmuyor...Klasik Program..

0


Robbie'in bu yarış hakkındaki yorumu

Caner58 kardeşimiz çelik örgütüne yapacak birşey yok,sen sıkma canını oyun bu kusurlukta birşey yok ben oyun tarzını çok beğeniyorum özellikle cesaretli süpriz atları ön planda veriyorsun sayende diğer bahis yönündeki oyunlarda değerlendiriyorum tebrik ederim sağol varol şans yanında yazdığın ganyan olsun.

0


savyola'in bu yarış hakkındaki yorumu

Sevgili yazar arkadaşlarım böyle iki at iki at alternatif tek olmuyor biz neyin üstüne oyun kurucaz şaşırıyoruz ya tekdir yada değil en azından bir tane tek olmalı bence tesekkurler

0


Mavi2020'in bu yarış hakkındaki yorumu

S.a Arkadaslar madam Alya dan etkili bi yarış bekliyorum.

0


Mavi2020'in bu yarış hakkındaki yorumu

S.a Arkadaslar madam Alya dan etkili bi yarış bekliyorum.

0


Mavi2020'in bu yarış hakkındaki yorumu

S.a Arkadaslar madam Alya dan etkili bi yarış bekliyorum.

0


Mavi2020'in bu yarış hakkındaki yorumu

S.a Arkadaslar madam Alya dan etkili bi yarış bekliyorum.

0


zogo'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bence çok düz program değil gocakayin gelmesi programı düz lestirmez sonuçtan sezon sonu vasat atlar bi arada 15 at 14 at heleki burası Bursa ikramiye 5 bin üstü yazar öne çıkan büyük ölçüde yüzde 7o agf olmus bence zor program 6 koşulu programda olsa büyük kuponlar için de zor tuttuğun ati teklemek mantıklı bakacaz dün yanın en zor işlerinden biri altili ganyandr koştuktan sonrada en kolayidir Bolsanslar

0


zogo'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tam uğurun lazım olduğu Bursa programı sevgili ilker yapacağını yapıyor zaten emeğine sağlık güzel kardesim

0


Yavuz358selim'in bu yarış hakkındaki yorumu

Unalın 5 ayak teki sende son at. Senin tekin güzel ama aslansoylu ve demirhasan kafa karıştırıyor ç.ok da izmir den gelmiş at için çok çıkmalı bir oyun dilimyandi dil yakar çok karışık bugün herkese bol sans yazdınız ganyan olsun

0


Bircan'in bu yarış hakkındaki yorumu

WHITE WATER istanbul sentetik yarıslarından sonra kocaeli kaba kumunda daimi jokeyi B.Averbak idaresinde yarıslar gören bu safkan yasadıgı start sorunları nedenıyle istediği yarısları bır turlu gerceklestıremedı...yarısın her yerınde tesvık ısteyen bu safkan bugun A:kursun kantarmasıyla stratda 2_3 boy bıle oyalansa jokeyının erken tesvıkleriyle her ne kadar yarısı en gerilerde takıp edecek olsada rakıplerıne oranla kılo avantajını ıyı değerlendirip sonlarda güçlü gelerek hem maidena veda edecek hemde bu grubu gececek guc ve kalitededır.agf sıralamasında oldukca cazıp konumdakı bu safkan şahsı oyunumda banko olacaktır.

0


kocavezirli'in bu yarış hakkındaki yorumu

1,2,9,10,4,6,7 3,6,10,8,5,7,1,4,2,12,11,9 10 1,3,2 2,5,1 5

0


ümitkarabulut'in bu yarış hakkındaki yorumu

Arkadaslar gokhan kocakaya bindigi son 24 yarista 1.cilik 9 2.cilik 10 3.culuk 4 4.culuk 1 24 yarisin 19 tanesinde 1.ci ve 2.ci olmus ve hic tabeladan dusmemis cok formda ??

0

mavi.kumsal'in bu yarış hakkındaki yorumu

çok ters adam 1.oldupunda yoktur 2.olduğunda tektir

0

Karakurt17'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ümit bey, Yabancı oyununuz varsa rica edebilirmiyim. İyi akşamlar.

0


hortlak'in bu yarış hakkındaki yorumu

Selam hayırlı günler KOSOVALI bey bugünkü urfa yorumunuz yokmu rica etsem

0


golge'in bu yarış hakkındaki yorumu

Abi gecelemeye gerek yok tek dicen 9 a nasıl hafta sonu yatırdın bizi maiden teklerin le bali burda verde anlayalım ilker

0


Zorbey57'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler Ilker Bey Kara göründü.....

0


ÖZKAN'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlker bey tebrikler ben ÜNAL ZEDEYIM gerci benim gibi bir suru uye yatmıştır.ee ne varsa eski toprakta varmış ah aptal kafam sen ne oynarsın kanalın yorumunu ah liler gibi eski yorumcu varken an sinirlenmek istemiyorum neyse tekrar tebrikler ilker bey.

0


ÖZKAN'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlker bey tebrikler ben ÜNAL ZEDEYIM gerci benim gibi bir suru uye yatmıştır.ee ne varsa eski toprakta varmış ah aptal kafam sen ne oynarsın kanalın yorumunu ah liler gibi eski yorumcu varken an sinirlenmek istemiyorum neyse tekrar tebrikler ilker bey.

0


taşkent'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler ilker bey

0


Salça'in bu yarış hakkındaki yorumu

Öncelikle İlker beyi tebrik ederim.daha sonrasına gelince bütün yazar arkadaşları başarılarından dolayı tebrik ederim burda hickimsenin kötü yorum yapmaya hakkı bulunmuyor eleştirmek olucak tabi ama kimseyi kırmadan eleştirin burda görüyorum kimin kupon tutarsa hemen kralsın büyüksün diğerinin yatınca ondan kötüsü yok daha düne kadar Ünal beyi göklere çıkaranlar şimdi kotuluyor herkes kendine gelsin böyle yaparak yazar arkadaşların moralini bozuyorsunuz sonra hepimiz zarar görüyoruz tekrar söylüyorum yapmayın kimseyi kırmayın

0