27 ARALIK İSTANBUL

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

 

Şanlıurfa : Alican

 

 

 

 

Plase oyunları için 5.4.3 sırasını öneririm.

 

 

 

 

1.AYAK : Kendisi için kısa mesafede ve tecrübeli grupta katıldığı ilk yarışında elde ettiği üçüncülük sonrası maidene veda eden Cookie Dough kabiliyeti bir tay ve bugün lehine uzayan mesafede ve diş geçirebileceği rakipleri yanında yarışacak olmasıyla favorim.

Ankara'dan hazır konumda gelecek ve sentetik pisttede etkili koşması muhtemel Nymphadora Tonks startta abartılı kalmadığı sürece sonlarda sert gelerek rakip olabilecek ilk isimdir.

Aslında bu ikiliyi burası için yeterli görsemde bir atlık yerim kaldığı için Marie Curie ve Nicolica ikilisinden her ne kadar binici avantajı Nicolica'da olsada tercihimi son yarışındaki görüntüsüyle Marie Curie'den yana kullandım ve bu üçlüyü birlikte değerlendireceğim.

 

2.AYAK : Sentetik pistte çok daha iyi gruplarda etkili yarışları bulunan ve acemi binicisiyle katıldığı son yarışında kıpırdama gösteren Grand Mission bugün sevdiği piste dönecek ve atını iyi tanıyan binicisiyle yarışacak olmasıyla gün içinde banko tercih edilebilecek isimlerin başında geliyor.

Bu safkana güvenmeyen yada geniş oynayanlar sıkıntılı isimlerin bir araya geldiği koşuda yeni ekibinde koşu gören ve bugün daha etkili koşması muhtemel sentetik pistte önde temposunu kurabileceği gidişatta yarışacak Hard Flood

Son yarışında iyi grupta kazanan Judgment

Bugün db takısı ilavesiyle yarışacak ve biraz daha idareli sürülmesi durumunda burada iş yapabilecek Mevlüt Reis

Sağı solu belli olmayan Jack Sprarrow ve startı düzgün alabilirse bugün etkili jokeyi idaresinde yarışacak Pilots Boy rakip olarak değerlendirmeye alınabilecek isimlerdir.

 

3.AYAK : Kısa bir aranın ardından yeterli hazırlıkları bulunan Ray Of Light uyumlu binicisiyle yarışacak olmasıyla favorim.

Son yarışında kıpırdama gösteren Bağ Bozumu

Son yarışını kazanan ve devamını getirebilecek Sweps 

Siklet avantajı bulunan Katarsis

Son kez bugünkü binicisiyle kazanan Adal 

Ara sonrası uygun grupta koşacak Ambargo ve dengesiz Libertalia rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

4.AYAK : Özellikle önde temposunu rakiplerine kabul ettirdiği yarışlarda daha etkili koşan Arslan her ne kadar çok kısa bir aranın ardından apranti ile yarışacak olsada bugün uygun grupta koşacak ve burada çıktığı gibi bitirebilecek isimdir.

 

5.AYAK : Sentetik pistte üst üste yarışlar kazanarak çıkışa geçen Sembol Tay kilosu biraz artmış olsada bugünde diş geçirebileceği rakipleri yanında yarışacak olmasıyla favorim. 

Sağı solu belli olmayan Çağlayanşelale ve

Uygun grupta koşacak Dizdarım başta olmak üzere 

Kısa bir aranın ardından yeterli hazırlıkları bulunan uzun sentetikte ters koşabilen ayrıca siklet avantajına sahip Uysal Kız süprizde önereceğim isimdir.

 

6.AYAK : Uzunda daha etkili koşan ve son yarışı ölçü olmayan Dağbeyi bugün etkili jokeyi idaresinde sevdiği mesafede yarışacak olmasıyla favorim.

Yine son yarışında kıpırdama gösteren ve bugün sert jokeyi idaresinde yarışacak Dobar en ciddi rakip konumundadır.

Son yarışında dışarı doğru savrulmaya meyillenince ölçü olmayan bir yarış yapan bugün stili rakibi Hür Uçan'dan daha sert başlayıp siklet avantajınıda kullanarak koşuya tempo verebilirse sonlara kadar direnebilecek Müravi

Son yarışında önde boş kalınca çok kolay kazanan ve bugünde Müravi isimli safkanın dışarı doğru meyillenmesi durumunda çıktığı gibi bitirebilecek Hür Uçan

Aprantisi tarafından iyi idare edilebilirse son verecek isimlerinden Diyatome ve dengesiz Can Oğlum rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 4.3.1
2.Ayak: 4 // 1.2.9.6.7
3.Ayak: 4.2.5.6.8.1.7
4.Ayak: 1 ARSLAN
5.Ayak: 5.2.1.8
6.Ayak: 7.8.9.1.2.10




feryat1374'in bu yarış hakkındaki yorumu

Birim fiyatlara yüzde 100 zam gelmesi hangi akla hizmet... biz yarissever leri inek gibi sağmak mı yoksa

-1


joy34'in bu yarış hakkındaki yorumu

K A L İ S H İ V A?

-1


berkay2008'in bu yarış hakkındaki yorumu

son dakika at çıkarmak nedir hadi çıkardın agf getir millet mağdur olmasın siz istediğiniz gibi oynuyorsunuz ama artık size 1 kuruş vermem pazartesi gününden itibaren miileti enayi yaptınız iyice utanmadan bide zam yapıyorsunuz

-1

GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Aynen öyle bu oyun pazartesiden itibaren oynanmaz tjk kendi çalsın kendi oynasın bundan sonra

-1


psiqo0655'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yine şiir yazıyor İLKER BAŞKAN

-1

shkru'in bu yarış hakkındaki yorumu

Evet devredebilir

0


Demoşş'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bolşans ilkerbey sizi takip ediyorum başarilar dilerim

-2


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler ilker bey

0


turkan73'in bu yarış hakkındaki yorumu

ilker bey senin uzerine yorumcu tanımıyorum süpersin allah ayağına taş degdirmesin

0