27 EKİM BURSA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

WISH COME TRUE: Dişi Tay Deneme Koşusu'nda boy gösterip güçlü bir jenerasyonda tabela mücadelesi vermiş olan yetenekli kısrak Silver Arrow'un yavrusu bu tay yarış hayatının ilk koşusunda o gün için önde arka grubu bölen rakiplerine yaklaşamayıp jokeyi de pek kasmayınca beşincilik elde etmiş, ikinci yarışında ise biraz hayal kırıklığı yaratarak dördüncülükten öteye gidememişti. Bugüne dönecek olursak diş geçirebileceğine inandığım rakipleri yakalamış ve iyi koşmasını beklediğim çim piste çıkacak, düzlükte sıklaştıracağı ataklarla maiden'a veda edeceğini düşündüğüm Wish Come True alternatif bankom.

 

 

THE HIGLIGHTS: Yarış hayatının ilk koşusunda 4 atlı bir koşuda boy gösteip virajı öndeki rakiplerinin oldukça gerisinde dönen ve o gün için ekstra performans sergileyip kazanan potansiyelli rakibine yaklaşamasa da ikinciliği son metrelerde kurtaran bu tay gelecek için olumlu bir izlenim sunmuştu. Bugüne dönecek olursak yatkın olduğuna inandığım çim pistte, diş geçirebileceğine inandığım hemcinslerini yakalayan The Higlights'in düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gitmesini bekliyorum, bankom.

 

 

Yedili Plase için KIZILCAPINAR yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

2.Ayakta TACETTİN BEY'in Bursa pistinde sergilediği son 2 performans bu gruba yetebilecek düzeyde, kısa mesafeli koşuda eğer jokeyi iyi yer tutarsa düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gidebilir.

 

3.Ayakta DAWN RUNNER'in maiden'a veda ettiği koşudaki görüntüsüne bayılmıştım, ağır çimde stili rakipleri yüzünden etkisiz kaldığı son A2 yarışını gücüne ölçü almadığım safkan bugün kendisi için uygun olduğuna inandığım şartlarda sonuca gidebilir.

 

4.Ayakta CAFER BEY vermiş olduğu 2.5 aylık aranın ardından eksik işlerle bir yarış koştu ve bugün çok daha fit durumda sahaya çıkacak, diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında sonlardaki etkili ataklarıyla sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

6.Ayakta KARAVAŞ'ın Bursa çiminde sergilediği son 2 performans bu gruba yetebilecek düzeyde, kısa sprintini tutturursa sonlardaki etkili ataklarıyla sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 11 (WISH COME TRUE) / 2-10-3
2.Ayak: 2-1-4-9
3.Ayak: 4-7-5-1
4.Ayak: 1-9-3-5
5.Ayak: 10 (THE HIGLIGHTS)
6.Ayak: 9-4-7-6-1-3-8-2-5-11




denizaksu'in bu yarış hakkındaki yorumu

Seni en çok eleştiri yapan benim ama hakkınıda vermek lazım kafada 8 eklesen 6 alıyordum ama 5li ganyan buldum

0