27 EYLÜL İSTANBUL

Yazar: bayx

Çıkaracağım atı seçemediğim için şablon biraz limit üzerinde kalmıştır.Kendi düşünceleriniz doğrultusunda azaltma yapabilirsiniz.

 

 

 

DİLBERAN : Sentetikte ilk startında jokeyini hayli uğraştırmış , buna rağmen geri planda kolay şekilde 3.olurken dikkatimi çekmişti.Hemen 2.startında 1600 e çıkınca pek etkili olamamıştı.Son startında ise iyi sayılacak rakipleri ardında 3.olurken tatminkar bir netice aldı.

Bugün yeniden daha iyi koşabildiğini düşündüğüm sentetik piste çıkıyor.Yeteri kadar yarış tecrübesi edinen kısrağın bu pistte çok daha etkili olacağına inanıyorum.Seri isimlerin ardında güzel bir yer tutmasını , düzlükte ise seri bir sprintle ortaya çıkıp netice almasını bekliyorum.

 

 

 

 

TANIRKIZ : Uzun ara sonrası 2.olurken hiç beklemediğim kadar iyi koşan kısrak , böylece çok iyi bir dönüş yapmıştı.Son startında ise bekleneni veremedi.

Bugün stili rakiplerden kurtulmuş vaziyette , çok uygun bir sikletle yarışacak.Dolayısıyla bu şartlarda hayli avantajlı konumda olduğunu söyleyebilirim.Eğer start çıkışı fazlaca oyalanmaz ve hemen kendini öne atarsa , düzlüğün her yerinde rakiplerine karşılık verip kendini fotoya atabilir.

 

 

 

 

ALWAYS MY WAY : Sentetikteki ilk startında mesafe tecrübesi olmamasına rağmen gayet iyi bir netice aldı.Düzlükte bir ara yarıştan kopar gibi olurken , tekrar canlanmış ve 3.lüğü kurtarmayı bilmişti.

Bu safkanın tempo yarışlarını iyi yapacak bir görüntüsü var.Artan tecrübesiyle bugün daha etkili olabileceğini düşünüyorum.Dolayısıyla tahmin ettiğim gibi biraz üzerine koyabilirse , A.kurşun idaresinde bu vasat grubu alt edebilir.

 

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 8
2.Ayak: 7-2-6
3.Ayak: 10 // 3-2-1-7-9-5-6
4.Ayak: 1-4-2-6-7
5.Ayak: 11-2-8-5-6
6.Ayak: 3 // 8-5-10-6




Ercü04'in bu yarış hakkındaki yorumu

Hayırlı olsun

-2


Sercan 07'in bu yarış hakkındaki yorumu

Elazığ lutfen

-1


nuri1903'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tahminlerde hacivat karagöz oynayan bulmacayı çözen bulur tsk lütven yayınlyın tsk

0


hodrimeydan1966'in bu yarış hakkındaki yorumu

tebrikler bayx emegine saglık sayende altılıyı içeri attık

0