27 KASIM İSTANBUL

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

2.koşu çıkan at yerine 3 eklenmiştir.

 

 

 

 

1.KOŞU : İlk kez koşacak taylar içinde gerek orjin gerekse hazırlık olarak dikkat çeken ayrıca kazanma şansı yüksek eküri destekli yarışacak Gökbey ile Gold Bazaar ikilisi banko önereceğim isim olacaktır.

 

2.KOŞU : Yarışın ciddi favorisi olan Queen Of Darkness isimli tayın koşmayacağı yönünde bilgi olması neticesinde grupta ağır kilosuna rağmen ön plana çıkan Pace favorim.

Startı çok ağır aldığı son yarışı ölçü olmayan Hell Storm ile bugün ters koşabilecek ayrıca eküri destekli yarışacak Sarah Connor rakip olarak önereceğim isimlerdir.

Ekonomik kuponlar için yeterli gördüğüm bu üçlüye güvenmeyen yada geniş oynayanlar bir önceki sentetik yarışı tatminkâr Ciao Ciao Ciao ile sağı solu belli olmayan Laramina ve Earth And Gray üzerinde durabilirler.

 

3.KOŞU : Ceza sonucu sahalardan 1 yıla yakın süredir uzak kalan ancak katıldığı son yarışında düzlüğe kadar iyi gelip nefes sorunu yaşayan Akkula gerek gelişen formu gerekse siklet avantajlı yarışacak olmasıyla favorim.

Son yarışını aynada kaybeden ve bugünde istediği şartlarda yarışacak Onurluefe 

Ağır kilolara alışkın Afacan 

Ara sonrası yeterince koşu gören ve formunu bulan Canseklavi ile son yarışını kolay kazanıp yabancısı olmadığı piste getirilen Sonemir rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

 

 

 

1.AYAK : Diğer iki şart 1 koşuya nazaran daha denk isimlerin bir araya geldiği günün başlangıç ayağında ilk şansı Anadolu Prensesi isimli taya veriyorum.

Flasing Girl gibi sınıf bir ismin Luxor dan olma yavrusu My King Kong ile anne hattı oldukça parlak Another Brezze başta olmak üzere 

Seri görüntüye sahip Denizhan 

Ters kulvarına rağmen Drotan 

Ankara'dan gelecek Lionnes ile iç kulvar avantajı bulunan Qalandar rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

2.AYAK : Kalabalık programın cazip ayaklarından biri olan ve dengesiz dişi arapların bir araya geldiği sürprize müsait koşusunda ilk şansı son yarışını kolay kazanan Prenses Lina isimli kısrağa veriyorum ancak kalabalık geçeceğim koşudaki sıralamam şablondadır.

 

3.AYAK : Sentetik pistte sabırlı sürülmesi halinde çok daha iyi gruplarda bile söz sahibi olabilecek kalibreye sahip Peekaboo çim yarışları sonrası sevdiği pist ve mesafede en önemlisi oldukça tempolu geçmeye aday bu koşuda daha evvel iyi bir biniş gerçekleştirdiği binicisiyle gün içinde banko tercih edilebilecek bir başka isimdir.

Bu safkana güvenmeyen yada geniş oynayanlar her yarış üzerine koyarak gelen ve sentetik karnesi iyi olan grubun genç ismi Atomic Blonde üzerinde durabilirler.

 

4.AYAK : Numara götürecek bir kaç ismin ve yakın markajda olacak isimlerinde bulunduğu , başlarda olmasada düzlüğe doğru hızlanması kuvvetli muhtemel olan bu koşuda bomboş sikleti bulunan ve iyi bir form tutan Kara Vetar sonlarda sert gelerek koşuyu lehine çevirmeye yakın gördüğüm bir başka isimdir.

Gün içinde banko tercih edilebilecek bu taya güvenmeyen yada geniş oynayanlar kısa bir arası olsada sentetik pistte özellikle uzun mesafelerde etkili yarışlar yapan Ezer Geçer ile ara sonrası koşular gören grubun net sprinter ismi Ferhan üzerinde durabilirler.

 

5.AYAK : Üzerindeki ölü toprağını atan ekürinin kısa zamanda çok daha iyi yerlere gelebilecek kalibreye sahip tayı Time To Shine idman pistinde kusursuz görünen bir tay ve bir aksilik olmazsa yarış hayatına kazanarak başlamasını beklediğim isimdir.

 

6.AYAK : Günün ikramiye anlamındada belirleyici olacak kalabalık ve sürprize müsait kapanış ayağında sentetik piste adım atar atmaz kazanmasını bilen Renk favorim.

Ağır kilosuna rağmen kaizbert temsilcisi olan Sadekar 

Son yarışını kazanan grubun diğer tayı İllede Sürmeli 

Stili rakiplerine rağmen uygun grupta koşacak Karagül Can başta olmak üzere kalabalık geçeceğim koşudaki sıralamam şablondadır.

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 5 GÖKBEY
2.Ayak: 2.8.14 // 7.1.3
3.Ayak: 10.4.3.7.5
4.Ayak: 9.6.1.3.4.11.7
5.Ayak: 11.7.5.4.2.17.6.15.1
6.Ayak: 8 // 13


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 9.6.1.3.4.11.7
2.Ayak: 11.7.5.4.2.17.6.15.1
3.Ayak: 8 // 13
4.Ayak: 13 // 3.10
5.Ayak: 8 TİME TO SHİNE
6.Ayak: 11.1.8.3.12.17.5.2.9.6




formen43'in bu yarış hakkındaki yorumu

bayx tek tahmin veriyon bali tam program verirsen iyi olur.

-2

formen43'in bu yarış hakkındaki yorumu

bu eksi verenler nicin veriyor kötü birseymi istedik.

-2


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlker bey bayx de biraz erken verirse birinci altılı icin cok faydası olur umarim erken yayınlar bayx çünkü biz yazarlardan ortak birseyler bulup oynuyoruz bol şanslar dilerim

0


imer'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bay x biraz erken ver lütfen

-1


pote'in bu yarış hakkındaki yorumu

Burda küfür olmadığı halde benim yorumlarımı yayinlamayan zihniyet sana diyorum burda yazıyorsun niye yayınlamadıgını tlf numaram var sizlerde beni bir arada oradan söyle kimse duymaz

0

coco_cola99'in bu yarış hakkındaki yorumu

1.altili icin yazdin heralde pote :) 2.altili ile cevap verdi ilker bey ...

0

pote'in bu yarış hakkındaki yorumu

Aynen hatta ilker sayesinde 5 li yine yakaladık ama bu yorum işi beni çok üzüyor neden yayınlamıyor anlamıyorum

0

coco_cola99'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ben de anlamiyorum bazen mantikli olarak elestirimi yapiyorum yada bi fikrimi soyluyorum ama yayinlanmiyor..

0


Poli2323'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bundan sonra ilkerden başka kimsenin oyununu oynamam ben bu sitede helal olsun sana ...

0


çellololo'in bu yarış hakkındaki yorumu

Gerçekten DELİKANLI Adamsın...NET.. YORUMCUSUN TŞK

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Helal olsun ilker bey tebrik ederim simdiden

0


Mazlum54'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler ilker yakalayan arkadaşlarda tebrikler biz baskasinin peşinden gittik 

0


ÖZKAN'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlker bey tebrikler

0


golge'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tbrklr ilker bey

0


05304334888'in bu yarış hakkındaki yorumu

öncelikle tebrikler helal olsun yanliz pazar izmir yarislari varken dogu nerden cikti ya talep te yok lutfen bu yanlistan dönün zaten bi siz bi byx var surda takip edilen

0