29 EKİM ADANA

Yazar: beygirmuhendisi

Cumhuriyetimizin 100.yılını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyorum...

 

 

 

 

CHARIOT: Yarış hayatının ilk koşusunda ekürisini son metrelerde avlayan, ikinci yarışında ise potansiyeli çok yüksek bir rakibi kolay geride bırakmasıyla sınıfını belli eden bu tay bugün Adana'da kendisi için uygun bir grupta boy gösterecek. Lehine şartlarda 3'te 3 yapmasını beklediğim Chariot bankomdur.

 

 

CANINI YERİM: Startta biraz oyalanma problemi bulunan bu tay sondan bir önceki yarışında Adana'da ilk kez boy göstermiş ve 4 boy startta kalıp jokeyi de hiç ön grubu yakalama derdinde olmayınca virajı çok gerilerde dönmüştü fakat buna rağmen etkili sprintiyle üçüncülüğü kurtararak bu piste uyum sağladığını belli etmişti. Son yarışında ise Ankara'da potansiyelli rakipler yanında start alan safkan kendi halinde beşincilikten öteye gidememişti. Bugüne dönecek olursak sert binicisi idaresinde, diş geçirebileceğine inandığım rakipleri yakalayan Canını Yerim'in düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gitmesini bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

CLANBELLA: Kariyerinde uzun mesafede 3 çim yarışı koşup birinde dün G1 Cumhurbaşkanlığı Koşusu'nu kazanan Taylolo'yu geride bırakan, üçüncü kaldığı yarışta yakın dönemde İstanbul'da KV-8 kazanan Jan Bold ve G1 Gazi Koşusu ikincisi Qualizto arkasında yarışı bitiren, diğerinde ise uygun grubu çok kolay geride bırakan bu safkan vermiş olduğu 5.5 aylık aradan 2 hafta önce galop niyetiyle kısa mesafeli kum yarışla döndü ve dördüncülük elde etti. Bugün gelişen nefesiyle sevdiği çim piste ve uzun mesafeye çıkan Clanbella'nın düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gitmesini bekliyorum, bankom.

 

 

Yedili Plase için FAST MAN - KOCAUMAR ikilisi yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta AKINAY'ın gidişat açısından aleyhine geçen son 2 yarışını gücüne ölçü almıyorum, bugün istediği tempolarda liderliği sürdürebilecek safkan düzlükte kesmeyerek beyaz bayrak ayna yapabilir.

 

2.Ayakta MAHSUL taylığında çim piste çok sert gruplarda söz sahibi olabilen bir safkandı fakat sıkıntı geçirip 15.5 ay gibi uzun bir süre geriye alındı, doğu illerinde 3 yarış görüp nefes açan safkan bugün tekrardan sevdiği çim pistte beklenen çıkışı gerçekleştirebilir.

 

4.Ayakta SOL NACIENTE 3 yarış üst üste kazanmasının ardından son 2 yarışında sert gruplarda tabela mücadelesi verdi, bugün diş geçirebileceği hemcinsleri yanında kantarmasını çok seven jokeyi idaresinde etkili sprintiyle sonuca gidebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 2-1-9-3-11-5-10-4
2.Ayak: 9-10-3-5-2-4-6-1-7-8
3.Ayak: 1 (CHARIOT)
4.Ayak: 2-1-4-3-8-5
5.Ayak: 1 (CANINI YERİM) / 3-11-10-2
6.Ayak: 5 (CLANBELLA)




akrep'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrik ediyorum

0


Canakkale'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler...

0


Wintersun34'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler mühendis

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrik ederim mühendis bey

0


Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler

0