3 OCAK BURSA

Yazar: unal

 

 

 

 

 

NOT: İkinci ayağa 2 numara son sıradan ilave edilmiştir. (10:20)

 

 

LUCKY FAST: Yarış hayatının ilk startını Ankara'da çim pistte gerçekleştirip etkisiz kalan bu safkan, akabinde kısa bir ara verip Bursa'ya getirildi ve kum pistteki ilk startını gerçekleştirdi. 

O koşu öncesi idmanlarını beğendiğim safkanı %2 agf konumundayken ikinci sıradan tahminimde önermiştim. Yarışı kötü yerlerde takip ettiği yetmemiş gibi, bir de düzlük üzerinde bariyer dibinde pusarak sprintini tam olarak gerçekleştirememişti. Bunca olumsuzluğa rağmen ortaya koyduğu performansın oldukça tatminkar olduğunu düşünüyorum. 

Jokeyi bu sefer işi sıkı tutarak son çalışmasını kendi yaptırmış ve safkanın genel görüntü olarak daha iyi duruma gelmiş olduğunu gözlemledim. 

Bugün daha hazır bir şekilde sahaya çıkacak olan Lucky Fast'in etkili bir performans ortaya koyarak koşuyu kazanmasının normal sonuç olacağını düşünüyorum. Ekonomik kurgular için alternatif banko önerimdir. 

Kum pistte start aldığı tek koşu olan son startında elde ettiği ikinciliğin bu rakiplerine yetebilecek düzeyde olduğunu söyleyebileceğim Win My Son kilo dezavantajına rağmen Lucky Fast'in eksik koşması halinde devreye girmesini beklediğim isimdir.

 

SON OĞUL: Gününde olduğu zaman bu tip rakipleri her daim geçebilecek güce sahip olan safkan, ilerleyen yaşına rağmen başarılı yarışlarına devam ediyor ve son startında da fotoyu önde geçerken iyi rakipleri geride bırakmayı başarmıştı. 

Bugün gidişat avantajını elinde bulundurduğunu görüyoruz. Kaizbert temsilcileri Taçsız Kral ve Torosdağı'nın önde sert bir tempoya girişme ihtimali söz konusuyken, Son Oğul'dan etkili bir düzlük sprinti izleyeceğimizi düşünüyorum. Bu doğrultuda alternatif bankomdur.

 

 

PIXY - İNCİNİN KIZI: Ara sonrası iki yarış gören safkan, katılmış olduğu son startında bariyer dibinden sergilemiş olduğu ataklarla dördüncü olurken beğenimi kazanmış ve takip listeme almıştım. 

Bugün rölanti tempoda geçmeye aday bir koşu söz konusu ve bu gidişatta Pixy'nin ön tarafa hamlesini yaparak liderliği üstleneceğini düşünüyorum. Üzerine erken preslerin de gelme ihtimali düşükken, kendisinden bir beyaz bayrak ayna yarışı izleyebiliriz. Favorimdir. 

Söz konusu gidişattan istifade edebilecek bir başka isim İncinin Kızı olup, koşuyu 2-3 şeklinde takip etmesi halinde düzlüğe avantajı bir konumda çıkarak netice alabileceğini düşünüyorum.  

Bu iki isim ekonomik kurgular için yeterlidir.

 

 

İZMİT ASLANI: Son startında Grand Treasure gibi potansiyel barındıran bir rakibiyle fotoya kadar başa başa mücadele verse de yarım boy gerisinde ikincilikle yetinmek zorunda kalan safkan, 1.28.70'lik derecesiyle bugünkü rakiplerine fazlasıyla yetecek bir performans ortaya koymuştu. 

Kağıt üzerinde rakip olabilecek Bukalemun ve Rütbesiz ikilisini zaten son yarışında uzak farkla geride bırakmış olması, Warrior Justen'in İzmir'de start aldığı tek koşudan ikinci olarak ayrılsa da performansını çok beğenmemiş olmam nedeniyle günün büyük favorisi olan İzmit Aslanı'nın yanına rakip yazamayacağım. Bankomdur.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 3,1
2.Ayak: 5,4,8,3,7,6,11,9,2
3.Ayak: 1,7,5,3
4.Ayak: 6,4,2,1,5,3
5.Ayak: 2 İZMİT ASLANI
6.Ayak: 2,4,9,6,5


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 3 LUCKY FAST
2.Ayak: 5,4,8,3,7,6,11,9,2
3.Ayak: 1 SON OĞUL
4.Ayak: 6,4
5.Ayak: 2 İZMİT ASLANI
6.Ayak: 2,4,9,6,5




GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tüm dostlara hayırlı haftalar dilerim ünal bey eko kurgu vermenizde cok iyi olmus ayrica dünkü yabancı yaris tahmininiz içinde ayrica teşekkür ederim 3_9 tek tek helal olsun gercekten

0


erol henden'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ünal gardaş. Dün akşam ABD tahminin için teşekkürler üç dokuz cifde basdım emegine saglık

-4


kilisli'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bay x tahmin verecek mı Bursa'ya

-1


kaneko76'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ünal bey eko kurgu için tebrikler inşallah her yorumcu yapar bu ekonomik şartlarda kaç kişi her 300 tl lik kuponu yatırabilir düşünmek lazım

-1


Müsayit'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ünalbey son ayak 4 numara geçen 1200 koşmuştu buğün 1300 acaba lehine bir yarış olur mu mesafe isteyen bir tay mıdır?birazda olsa açıklama yaparsanız sevinirim teşekkürler.

0


ÖZKAN'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ünal bey birde pl yorumu rica etsek

-1

2007@'in bu yarış hakkındaki yorumu

4 numara HINBO ikiliyi bozmaz

-6

Müsayit'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler

0


Müsayit'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yorumlar verildi fakat  yazarlarımızdan cevap yok malesef(:

-1


Makamcı35'in bu yarış hakkındaki yorumu

İncelemeden kafada 3 ü tek attım değiştirme şansım da Yok Emin’im yatacağım

-7


Ceyhun_9776'in bu yarış hakkındaki yorumu

Son oğul tercih ettik yattik

0


EXPO'in bu yarış hakkındaki yorumu

Teşekkürler reis...

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler ünal bey yine sisirmeden akıllıca bir tahmin verdiniz tebrik ederim

0


deniz0633'in bu yarış hakkındaki yorumu

ünal bey teşekkür ederiz emekleriniz için

0