30 ARALIK İSTANBUL

Yazar: bayx

 

 

 

 

 

 

SİNGAPUR : İlerleyen yaşına rağmen başarılı ve istikrarlı grafiğini devam ettiriyor.Bugün stiline uygun , sert jokeyi idaresinde yarışacak.Ben iyi bir ikili olacaklarını düşünüyorum.

Buradaki rakiplerinin hemen hepsi kazanma hamlesini yapmakta zorlanan isimler.Diğer yandan SİNGAPUR stilinde sadece tek bir at var ki , bence ondan sıyrılması da çok zor olmamalı.Tüm bunları düşündüğümde , inatçı safkan bu defa düzlük boyu rakiplerine karşılık verip kendini fotoya atabilir.

Rakip soranlara 7,1,5,9 nolu atları öneririm.

 

 

 

 

OPPENHEIMER : Son startına biraz eksik işlerle girdiğini düşünüyorum , bu yüzden yüzde yüz performansını gösteremeyip az farklı 2.kalmıştı.Ayrıca geçildiği isim öyle boş bir tay değildi.

Bu defa daha iyi hazırlandığı gözüküyor.Şimdiye kadar gösterdiği performans ile buradaki rakiplerine göre biraz ayrılan tay , V.abiş in tekrar binecek olmasıyla çıktığı gibi bitirmesini bekliyorum.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 8 // 7-1-5-9
2.Ayak: 2-9 // 12-7-11-4
3.Ayak: 2-8-4
4.Ayak: 3-1-6
5.Ayak: 8
6.Ayak: 18-17-3-12-8-6-16-10-2-1-5




market'in bu yarış hakkındaki yorumu

Mehmet Kaya bir önceki kosuda 2 yaşlı İngiliz bir kırbaç burda atı oldurecen kardeşim neyin kafasını yaşıyor bu uckahitcilar göz göre göre temmuz n yarış verdi 3 numarayla terbiyesiz bunlar

0


Vedat40'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler bay x başarıların daim olsun

0


akrep'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler bu x

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler bayx

0