30 EKİM İZMİR

 

 

 

 

 

 

KIYICI = Özellikle çim pistte kazanıp maidene veda ettiği yarışında etkili bir performansı zorlanmadan yapıp uzak farkla kazanan KIYICI sonrasındaki çim yarışındada fotoyu önde geçerken biraz rakiplerine göre koşmuş ki, normalda daha ötesini yapabilecek potansiyele sahip olduğunu düşündüğüm bir tay.

 Bugünde devam eden etkili formuyla muhtemelen ön grupta yer tutup rakiplerine hakim olup kazanmasını beklediğim KIYICI banko önereceğim isim.
 

 

FRENKLİ EFESİ = Bu zamana kadar koştuğu yarışlarda bu rakiplerine oranla çok daha etkili performanslar ortaya koyan FRENKLİ EFESİ son yarışındada benzer şekilde etkili koşmuş fakat rakibi daha iyisini yapınca 2.likle yetinmek zorunda kalmıştı.
 Bugün ağırlaşan sıkletine rağmen devam eden fit durumuyla dişine göre rakipleri bulan FRENKLİ EFESİ kazanmaya yakın gördüğüm tek önereceğim diğer bir isim.

 OĞLUM MUTLU, ANADOLU İNCİSİ ikilisi eksik koşması durumunda rakip olmasını beklediğim atlar.

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 10,3,1,7,2,4,5,6
2.Ayak: 3,7,4,6,10,11,9,1
3.Ayak: 8,3,4,2
4.Ayak: 5
5.Ayak: 5,3,1,4,2
6.Ayak: 1 // 6,9




Arden20'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yorumcular ne zaman ilk ayak tek atsa çok atla hep kilic cekiyorsun..her seferinde de yorumcularin teki geliyor..bugunde karşıma almicam sizi.. umarım bu sefer yanilmazsin...Ali Salim Bey.

-2


aydınbilenn'in bu yarış hakkındaki yorumu

Oyuncular artık kime inanacağını şaşırmış bayx kafa tek atıyor biz bu sefer alisalim kupununu yatırıyoruz biz bu bayx inanıyorum bu seferde alisalim bu kupunu devam etmiyor yani oyuncuları kime inanacağını şaşırmışlar

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler ali salim bey yine yanlıs secim yaptik maalesef

0


orhanemlak63'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler

0


coco_cola99'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler Ali Salim...

0