4 EYLÜL BURSA

Yazar: beygirmuhendisi

Bursa 2: Bay X, Ünal
Elazığ: Alican

 

 

 

SÜPER SADİ: Yarış hayatının ilk dönemlerinde oldukça dikkat çekici performanslar sergileyip potansiyeli yüksek bir izlenim sunan bu isim akabinde yaz sezonu başlayınca çim denenmiş ve o koşuda kötü bir performans sergilemesinin ardından 3 ay geriye alınmıştı. Pistlere döndükten sonra bir yarış gören ve kendi halinde dördüncülük elde eden safkan bir sonraki koşusunda formda isim Elsan Star'ı avlamayı başararak sonuca gitmişti. Bugüne dönecek olursak son kazandığı yarışta üzerinde olan aprantisi idaresinde, diş geçirebilceğine inandığım rakipler yakalayan Süper Sadi'nin düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

OHIO MAN: Orijin açısından kuma oranla daha yatkın olduğu çim piste çıkmasının ardından farklı koşmaya başlayan bu tay sondan bir önceki koşusunda stili dışı koşup önde yüksek tempolara girince sert rakibine avlanmış, son yarışında ise biraz daha sabırlı gidince bu sefer kolay bir galibiyet elde ederek genel görüntüsüyle ışık saçmıştı. Bugüne dönecek olursak diş geçirebileceğine inandığım bir grupta start alıyor ve ayağına çabuk Kaan Paşa- Treff ikilisi lehine şekilde tempoyu yükselteceklerdir, düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gitmesini beklediğim Ohio Man bankom.

 

 

1.Ayakta BAŞARAN BEY iyi bir eşkale ve orijine sahip bir isim, koştuğu yarışlarda tatminkar performanslar sergileyen safkan bugün beklentileri tam anlamıyla karşılayıp diş geçirebileceğine inandığım grupta maiden'a veda edebilir.

 

3.Ayakta ACARER ekürilerine oranla bir tık daha iyi durumda olduğuna inandığım bir safkan, lehine şartlarda ekürilerinin de desteğiyle birlikte sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

5.Ayakta KAFAKIRAN son yarışları vasat olsa da takibimde olan bir isim ve bugünkü aprantisinin kantarmasını çok seviyor, birçok ciddi rakibine oranla sıklet avantajıyla sahaya çıkacak olan safkan düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

6.Ayakta ONURUM ilk koşusunda çok potansiyelli 2 isim arkasında üçüncülük elde ederken gayet iyi bir performansla yarış hayatına başlamıştı, ikinci koşusunda kötü koşup akabinde 3 ay geriye alınan safkan bir yarış gördü ve bugün daha fit durumda, birçoğu vasatı aşamayan rakipler yanında gerçek gücünü koşarsa maiden'a veda edebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 3-1-7-11
2.Ayak: 2 (SÜPER SADİ) / 6-5-1-10
3.Ayak: 5-2-3
4.Ayak: 3 (OHIO MAN)
5.Ayak: 8-1-2-11-9-3
6.Ayak: 6-5-7-3-8-10-4




mehmet6768'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yüreğine sağlık bu kupon çok şahane olmuş

-2


Eageanfinale'in bu yarış hakkındaki yorumu

3
5,6,2,7
1,5,3
3,1,2
8,10,2
4,3,5,6,10
Bursa 1

-2


ÖZKAN'in bu yarış hakkındaki yorumu

Kupon şahane olmuşta 4.ayağı geçerse....

-1


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Avrupa şampiyonu olan ve bizlere büyük bir mutluluk yaşatan filenin sultanlarını canı gönülden tebrik ederim dünyanın en güzel takımı helal olsun size

-2

imer'in bu yarış hakkındaki yorumu

Buna neden eksi attılar çok merak ediyorum?

-1

GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Demekki avrupa şampiyonu olmamızı hazmedemeyenler var sevgili imer:)

0

imer'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ne yazık ki öyle galiba :(

0


imer'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlk ayaktan yatmadıysak yakalama şansımız yüksek.

-2

imer'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler muhendis bey sonu da güzel olur inşallah

-2

imer'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yakalama sansimiz yüksek demiştim : ) tekrar tebrikler muhendis bey başarılarının devamını dilerim.

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler mühendis bey

0