4 KASIM ANKARA

Yazar: alicanozgun

 

ANKARA: İlker ve Alican
İZMİR 1: Ünal
İZMİR 2: Beygir Müh. ve Bay X
DİYARBAKIR: Ünal

 

1.KOŞU: Seri yapısıyla Nevzattay çıktığı gibi bitirme şansına sahiptir, tecrübesiyle Katıreis öncelikli rakiptir. Güzel orjininin yanı sıra koşu içerisindeki kolaylığı ile dikkat çektiği yarışları ile Yengiz ve aprantisine rağmen tecrübesiyle Kral ve Ben sırasıyla şans vereceğim isimler.

2.KOŞU: Ceyar ve Sabırhan gibi isimlerin ayak bağı olmaması ve bu isimleri atlatırken fazla efor sarfetmemesi halinde  Espınoza koşudaki en şanslı isimdir. Sprinter rakibi Fortısımum ve son koşuları hayli iyi olan Power Soul rakip konumda.

3.KOŞU: Bu koşuyla yarış yaşamına başlayacak Furkanmert güzel orjininin yanısıra yeterli hazırlıklarının hakkını vererek kazanan olabilir. İlk startında ikincilik elde eden Fethiyeli öncelikli rakip olur. Vedat' lı Zeybekağa ve tecrübeli Gözümüzaydın sonrasında.

4.KOŞU: Aprantisinin ezbere bildiği Herekli iyi durumunu muhafaza ediyor ve pist ve mesafe ayırt etmiyor, koşudaki şanslı isimdir. Ancak koşunun zorluk derecesi hayli yüksek görünüyor. Sikletine rağmen Demirbike, uzun mesafeli koşuların başarılı ismi Seldahanım ve binici avantajı ile Saklıkız şanslı isimler. Gerideki dört attan formu geriye gitmiş olsa da çıkış yarışı gelebilecek Ateşim başta olmak üzere eklemeler yapabiliriz.


5.KOŞU: Gidişat belirsizliği de bulunan bana göre hayli zor koşuda binicisinin idare edebilmesi halinde Lady Despına öncelikli isimdir. Başarılı son koşusu sonrası yarışseverin başının belası olsa da Lady Avşa öncelikli rakip konumda ancak gücü sınırlı atlardan oluşan koşuda risk almadan tüm isimlere şans verilmesi taraftarıyım.

6.KOŞU: Yarış yaşamına çok iyi başlangıç yaptıktan sonra bir anda devler ligine dahil olunca ölçü alınmaması gereken performansa sahip Atabeyli' nin alt gruplarda boy göstermiş rakiplerinden oluşan  tempolu gelişmeye aday koşuda son sözü söylemesini bekliyorum. 

 

7.KOŞU: Jokeyinin iyiden iyiye tanıdığı ve gruba göre yeterli kum performansına sahip Prıme favorimdir. Öncelikli rakibi Hetschıp olacak.  Kumda nasıl koşacağını kestiremesem de Mathılda ve sürprizde Seherinyeli sonrasında.

8.KOŞU: Birbirlerine üstünlük kurabilecek Arap atlarının mücadelesinde buradaki son üç kum koşusunda gösterdiği performans ile koşunun tempolu gelişmesi halinde Altınüzüm favorimdir ancak bu koşuda  her ismin eşit şansa sahip olduğunu düşünüyorum.

9.KOŞU: Bugünkü binicisi ile uzuna çıktığı ilk koşusunda farklı bir kimliğe bürünen Musharraf aradan sonra gördüğü yarışlar ile tam kondüsyona ulaştı. Son koşusunda sert rakipler yanındaki performansı burası için yeterli olur. Gün içerisinde kazanma şansı yüksek isimlerdendir. Güçlü orjini ve gördüğü koşusu sonrası takibe alınmasında fayda olabilecek Wınnetou rakip hanesinde önereceğim attır.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 5,3,8,,,1
2.Ayak: 1,2,,,,3
3.Ayak: 3,2,5,1
4.Ayak: 4,1,5,8,,,,3,7,2,6
5.Ayak: 2,5,6,8,3,4,7
6.Ayak: 3 ATABEYLİ


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 4,1,5,8,,,,3,7,2,6
2.Ayak: 2,5,6,8,3,4,7
3.Ayak: 3 ATABEYLİ
4.Ayak: 2,4 // 6,3
5.Ayak: 2,3,5,1,4,6
6.Ayak: 5 // 10




nzmbly'in bu yarış hakkındaki yorumu

1.ALTILIM
3-5
2 FORTISSIMUM
2-5
HEPSİ
HEPSİ
2-3-4

0


Cankurt'in bu yarış hakkındaki yorumu

3.5.1
2,,,FORTISSIMUM
2.6.5.1
1.3.5.4
H
3.8.6

-4

Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yeni Hulusi cankurt bey

-3

menengiç'in bu yarış hakkındaki yorumu

Hulusi bey en basarili üyeydi neden küstü bilemiyorum cankurt icin ayni şeyleri söyleyemem bugunku ankara sablonum

5 SELDAHANİM
6-5-2-4-3
3-2-5-6-1-4
4-2
2-3-1
5-1-8-10

-2

Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

En başarılı üye miydi?????
Aynı Hulusi den bahsediyoruz demi???

-2


kupabeyi53'in bu yarış hakkındaki yorumu

M sungumu ne attan .. inşallah aldiği yarişi bilinçli verdi gerekenin sahibi ne diyecek bu işe

0


Berkayhan'in bu yarış hakkındaki yorumu

Hayırlı olsun Ali Can Tebrikler

0


cenik75'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler

0


engin1453'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tşkler alican

0


psiqo0655'in bu yarış hakkındaki yorumu

Eline sağlık Alican başkan

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler alican bey

0