4 NİSAN İZMİR

Yazar: bayx

 

 

 

 

 

 

AKŞİT TAY : Ara sonrası gördüğü yarışta kazanacak kadar iyi koşmasına rağmen , sonlarda rakibine az farkla mağlup olmuştu.Fakat geçildiği ismin boş bir tay olmadığını söyleyebilirim.

Artan yarış nefesiyle , bugün yine çim pistte ve pek dikkat çekmemiş rakiplerle yarışacak.Tempo yarışlarını başarıyla yapacak bir tay olduğunu düşünüyorum.Üzerine erken ve ölümcül presler gelmeyecek gibi görünüyor.Tüm bunların ışığında AKŞİT TAY , düzlük boyu rakiplerine direnmesini ve çıktığı gibi bitirmesini bekliyorum.

 

 

 

 

FIRAT BABA : İki yarıştır tabela dışında kalsa da , aslında hiç fena koşmadığını düşünüyorum.Son olarak çimde iyi rakipler peşinde , yakın farklarla 6.kalmıştı.Üstelik o gün içerden ve dar bir koridordan gelmeye çalışmıştı , halbuki dışa çıkabilseydi bence daha etkili olup daha iyi bir netice alabilirdi.

Bugün değişen jokeyi idaresinde , son derece uygun rakiplerle yarışacak.Dolayısıyla şartlar kendisi için hayli müsait görünüyor.Tempolu gidecek yarışı düzlük üzerindeki sprinti ile lehine çevirebilir ve özlediği galibiyete kavuşabilir FIRAT BABA.

Ara sonrası gördüğü yarışta etkisiz kalmasını normal karşıladığım FRENKLİ EFESİ , eğer ilk 200-300 metre sonrası baskın çıkıp rakiplerine temposunu kabul ettirirse , beklenmedik bir performans gösterebilir.Zira sağı solu belirsiz bir isim ve geçen yıl bu pistte çok sürpriz bir neticeyle kazanmıştı.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 1
2.Ayak: 5-8-3-4-1-2
3.Ayak: 3-2-6 // 1-4-5
4.Ayak: 1-6 // 5-7
5.Ayak: 4-2 // 1-7-6-5-3-9
6.Ayak: 2 // 10




GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler bayx

0