4 OCAK İZMİR

Yazar: beygirmuhendisi

İzmir: Bay X
Kocaeli 1: Alican
Kocaeli 2: İlker, Ünal

 

 


DERYADİL: Rakiplerine oranla çok daha ayağına çabuk olan önde bomboş kalması muhtemel bu safkan her ne kadar son koşusunda tabela dışı kalmış gibi gözükse de aslında 200'e kadar mücadele içerisindeydi ve sonrasında temposu düşüp yedinciliğe razı geldi. Bugüne dönecek olursak virajı önde idareli dönmesini beklediğim Deryadil'in birçoğu sıkıntılarla boğuşan rakipleri yanında potoya kadar kesmeyerek beyaz bayrak ayna yapacağına inanıyorum, bankom.

 

 

OPEN YOUR EYES: Keep Your Distance gibi güçlü bir kısrak ile anneden kardeş olan bu tay yarış hayatının ilk koşusuna erkek rakipler yanında çıkıp kendi halinde bir beşincilik elde etmiş fakat gelecek için olumlu sinyaller vermişti. Bugüne dönecek olursak kendisi için oldukça uygun hemcinslerini yakaladığına inandığım Open Your Eyes'in lehine şartlarda maiden'a veda etmesini bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

Yedili Plase için APOLOGIZE yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

3.Ayakta BIANCO son yarışında kolay bir şekilde sonuca giderken genel görüntüsüne bayıldığımı söyleyebilirim, devam ettirdiği formuyla diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında bir kez daha kazanabilir.

 

4.Ayakta ŞİFNE EFESİ son üçüncülüğüyle çıkış sinyalleri verdi ve bugün özellikle öne hamle yapacağı takdirde kendi temposunu kolay kabullendirebilir, bu senaryo gerçekleşirse düzlükte de kesmeyerek beyaz bayrak ayna gerçekleştirebilir.

 

5.Ayakta MELANUR güç ve kalite açısından bugünkü rakiplerine fazla olduğuna inandığım bir isim fakat 4 aya yakın bir ara sonrası bu yarışa gelecek, nefessizlikten çok olumsuz etkilenmezse kendisi için uygun hemcinsleri yanında sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

6.Ayakta LOVELY LISA son ikincilikleriyle artık maiden'a veda edecek kıvama geldiğini kanıtladı ve bugün kendisine olumlu yaramasını beklediğim dil bağı ilavesiyle sahaya çıkacak, lehine şartlarda sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 5 (DERYADİL)
2.Ayak: 5 (OPEN YOUR EYES) / 7-8-2-6-3-4-1
3.Ayak: 1-2-5
4.Ayak: 5-3-1-4
5.Ayak: 4-2-5-3
6.Ayak: 5-1-2




Mehmet 60'in bu yarış hakkındaki yorumu

555555 100 misli hayırlısı

-3