5 HAZİRAN İSTANBUL

Yazar: ilker@koptugeliyor.com

Plase oyunları için 1.4.3 sırasını öneririm.

 

 

 

 

 

1.AYAK : Ankara'da ciddi bir hazırlık geçmişi bulunan Sarper iyi ellerdeki bir tay ve burada favorimdir.

Son kez ahırdaşı Acun Tay ile yapmış olduğu sprintinde fena görünmeyen Atılgan ve uzun bir hazırlık geçmişi bulunan Çelik Ela rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

2.AYAK : Çok uzun araya rağmen son yarışını kazanan ve uzuna yatkın görüntü veren Perfect İron gelişen formu ve dengi grupta koşacak olmasıyla favorim.

Çim pistte daha etkili koşması muhtemel Tizy ve araya rağmen yeterli hazırlıkları bulunan Piece Of Heart rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

3.AYAK : Ara sonrası iyi dönüş yapan isimlerden Burgas geçen sene müzesine götürdüğü kupayı muhafaza etmek için ter dökeceği koşuda önde boş kalacak gibi görünen Vincitore isimli safkanı yakın markaja alarak seriye devam etmesini beklediğim isimdir.

 

4.AYAK : İstanbul sentetik pistine adım attığı ilk koşusunu kazanan Ottowa ile db takısı çıkarıldıktan sonra yarış kazanan Pitfall ikilisi eşit şans verdiğim.

Kısa bir aranın ardından İstanbul pistinde koşu gören Comeback İs Real 

Son kez grup her ne kadar vasat olsada kenter kazanan Nihatcan süprizde önereceğim isimlerdir.

Ekonomik kuponlara yeterli gördüğüm bu dörtlüye güvenmeyen yada geniş oynayanlar geride kalan isimlerede şans verebilirler.

 

5.AYAK : İzmir sonrası erken getirildiği pistte dereceli işleri bulunan Uzak Doğu ile yine burada dereceli işleri bulunan eküri destekli Nazeyleyen ikilisi eşit şans verdiğim favorilerim.

Aprantisi tarafından hazırlanan ve sağlıklı görüntü veren Gobak Kayra ve start provasında iyi derece çıkaran grubun diğer tayı Şemse rakip olarak önereceğim isimlerdir.

 

6.AYAK : Bugünkü binicisiyle katıldığı son yarışında benzer grubu geride bırakarak maidene veda eden Yavuzkeyf uyumlu binicisiyle bir kez daha kazanan olabilir favorim.

Bu kez jokey idaresinde yarışacak grubun seri ismi Dilan Kız ve istikrarlı Abone ile ekonomik kuponlara risk edilebilir.

Bu üçlüye güvenmeyen yada geniş oynayanlar ters bir sonucunda çıkabileceği bu koşuyu kalabalık geçebilirler sıralamam şablondadır.

 

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 5.2.8
2.Ayak: 5.6.1
3.Ayak: 1 BURGAS
4.Ayak: 6.7.4.5...3.2
5.Ayak: 7.9.3.10
6.Ayak: 12.10.7 // 2.5.11.9.6.1




kripto oğuz'in bu yarış hakkındaki yorumu

Aternitas benim bankom.

-7


kripto oğuz'in bu yarış hakkındaki yorumu

Uzakdoğu heryerde tek

-4


ÖZKAN'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bayx bekliyoruz pl oynuyanlar ver biraz erken ver inceleme fırsatı olsun

-1


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler ilker bey

0