5 KASIM İSTANBUL

Yazar: bayx

 

 

 

 

 

 

FLYING SPICE : Ankaradaki son yarışında Db ilavesi ile yarışmıştı.5.kalmasına rağmen performansını öncesine göre bir tık daha iyi buldum.Zira o gün yarış temposu pek istediği gibi olmamıştı.Bu yüzden düzlüğe çok kolay çıkmasına rağmen , rakiplerini bir türlü atlayamadı.

Bu defa şartların lehine döndüğünü söylemek mümkün.Burada yarışın yavaş geçmesi pek muhtemel değil.Sentetik piste yatkın olduğunu düşündüğüm sprinter kısrak , Kocakaya idaresinde son 200 de gruba hakimiyet kurmasını ve hemcinslerini mağlup etmesini bekliyorum.

 

 

 

 

TIME TO SHINE : Pist değişikliği bana göre en çok bu safkana yaradı.Sentetik pistte çime göre bir tık daha iyi koştuğunu düşünüyorum.Diğer faktörler de bu safkanın bugün çok etkili olabileceğini işaret ediyor.V.abiş idaresinde ön tarafta konumlanacağı yarışta , düzlükte kızışacak mücadeleyi lehine çevirebilir TIME TO SHINE.Günün önemli yarışında , rakiplerine göre daha önde tuttuğum isimdir.

 

 

 

 

ARSLAN : Son iki performansı ile burada hayli ön plana çıkıyor.Özellikle bu pist mesafedeki son yarışında çok formda bir rakibe çarpılmıştı.

Uzun mesafeli tempo yarışlarına yatkınlığını gösteren safkan , bu defa çok daha uygun rakiplerle karşılaşacak.Kilosu biraz ağır olsa da bu gruba 4-5 kiloyu rahatlıkla verebilecek güç ve formda.Bana göre bu safkanın kaderi jokeyinin ellerinde olacaktır.Abuk subuk işler yapmazsa ARSLAN kazanması normal sonuç olabilir.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 6-7-2-8-1-5
2.Ayak: 3-5-2-6
3.Ayak: 3
4.Ayak: 5 // 3-1-2-6
5.Ayak: 4-7-2-6-3
6.Ayak: 2 // 4-3-5-7




izban'in bu yarış hakkındaki yorumu

4.ayakta. 2 kazanır

-6

shkru'in bu yarış hakkındaki yorumu

Helal olsun sana 

-1


Defne1212'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bol şans Bayx

-1


Cankurt'in bu yarış hakkındaki yorumu

2.7.1
8.2.5.1
8.3.6.9
5.6.1
7,,,SÜPERMEN
2.8.7.6.4

-5


m.kiran'in bu yarış hakkındaki yorumu

Teşekkürler Bay x sevgiler

0


atakum55'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler Bay x

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler bayx

0