6 NİSAN İSTANBUL

Yazar: bayx

4.ayakta dışarıda kalan atlardan 1 ilave edilmiştir.

 

 

 

 

 

MAGNETIC STORM : Son startında rakibine faul yaptığı için 2.liğe atıldı.Herşeye rağmen şimdiye kadar ki en etkili performansıydı ve uzun mesafeli tempo yarışlarını başarıyla yapacağını gösterdi.

Bugün V.abiş idaresinde , Kg aksesuarı ilavesiyle yarışacak.Bu değişiklikler tayın performansını arttırabilir düşüncesindeyim.Ön tarafta konumlanacağı yarışta düzlükte mücadeleyi lehine çevirip , henüz çok dikkat çekmemiş bu rakiplerini alt edebilir.

 

 

 

EL AUDAZ : Ara sonrası kolay bir galibiyet elde ederken , oldukça formda ve sağlıklı bir görüntü çizdi.Böylece uzun süren birincilik hasretine son vermiş oldu.

Bugün yine benzer şartlarda yarışacak.Ön tarafı isteyecek fazlaca bir rakibi yok ve bu kendisine yarayacaktır.Dolayısıyla net bir start çıkışı ile yerini alırsa , tıpkı son yarışındaki gibi düzlükte bir anda gruba hakimiyet kurup yine kazanabilir.

 

 

 

UÇANKUTLUTAY : Son startında stili dışı koşup bekleme yapan safkan , düzlükte gruba hakim olmuş ve son 150 den sonra jokeyinin kontrolünde tutarak kazanmıştı.

Böylece artık iyiden iyiye formunu yükseltmiş görünüyor.Bugün yine M.kaya ile yabancısı olmadığı pistte yarışacak.En ciddi rakibine oranla burada daha avantajlı konumda olan safkan , kurt jokeyi ile yine kazanmasını bekliyorum.

 

 

 

GIATRES : Sentetikte üst üste etkili yarışlar koşuyor ve nihayet üzerindeki ölü toprağını atmış durumda.Son kez yine tatminkar bir netice almıştı.

Bugün Öz.yıldırım ın 52,5 kg ile bu safkana bineceğini görüyoruz , bu bile başlı başına şansını ortaya koyuyor.Son derece vasat bir grup yakalayan safkan , güzel bir tempo yarışı yapıp bu rakiplerini alt edebilir.

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 7 // 2-4-6
2.Ayak: 2 // 1-7-9
3.Ayak: 5-4-7-3-1
4.Ayak: 3-4-2-5-6-1
5.Ayak: 3
6.Ayak: 7 // 3-10-5-2




batuhan1982'in bu yarış hakkındaki yorumu

7
H
H
H
H
7

-1


Sercan 07'in bu yarış hakkındaki yorumu

Yahu bizmi koruz yoksa tjk mi kor hirsizlara goz yumuyorlar ortak caliyorlar anlasilan adam kazanmak icin hicbirsey yapmiyor  hırsız lar allah hepinize hesap sorar mutlak

-2


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler bayx 4 tane tekle misli oyun vermişsin teşekkür ederim

0


erkan demirci'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bu akşam parayı Ünal bulmuş 65 binlira
21 misli bularak

0