6 ŞUBAT ADANA

Yazar: beygirmuhendisi

Adana: Alican, Ünal
Antalya: İlker, Ünal



3.Ayakta yarıştan çıkan 3 no'lu Akmaner yerine 1.Ayakta 8 no'lu Wolf Man geniş şablona ilave edilmiştir. Ayrıca Yedili Plase ayağı güncellenmiştir. (14:26)

 

WAR MACHINE: Yarış hayatının ilk koşusu için uzun süredir düzenli hazırlanan bu tayın 2 ay önce 1000'ini 1.02 yaptığı galopları bulunuyor ve son dönemde Ahmet Çelik de bizzat gidip kendisini çalıştırmış. Güçlü orijine sahip ve kuvvetli bir ekürinin mensubu olması sebebiyle önünün çok açık bir tay olduğunu düşündüğüm War Machine'nin kariyerine kazanarak başlamasını bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

DEMEDİ DEME: Yarış hayatının ilk 2 koşusunda beklentileri tam anlamıyla karşılayamamasının ardından 3.5 aya yakın geriye alınan ve pistlere döndüğü koşuda çok etkili bir sprint ile maiden'a veda eden bu safkan bir sonraki yarışında uzun mesafeye çıkmış ve çok kolay bir şekilde sahadan galibiyetle ayrılmayı başarmıştı. Bugüne dönecek olursak tekrardan uzun mesafede ve diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında start alacak olan Demedi Deme'nin düzlükteki etkili ataklarıyla bir kez daha kazanmasını bekliyorum, bankom.

 

 

Yedili Plase için KARSAMBAÇ - BIG MOON ikilisi yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

2.Ayakta SPEED LANE güç ve kalite olarak bugünkü rakiplerine oranla bir tık daha iyi seviyede olduğuna inandığım safkan, her ne kadar ağır sıklet taşıyacak olsa da yetenekli aprantisi idaresinde düzlükteki etkili ataklarıyla sonuca gidebilir.

 

3.Ayakta SEHHAR güçlü bir isim ve önde kendi temposunu kabullendirebildiğinde etkili koşabiliyor, bugün eğer Baba Cavit çok üzerine gitmezse virajı lider dönüp aynaya kadar durmayarak beyaz bayrak ayna yapabilir.

 

5.Ayakta ARZUM BARIŞ çok uzun süredir sahada olan çok güçlü orijine sahip bir isim, en iç starttan çıkma avantajı da bulunan tay düzlükte arka grubu dağıtıp maiden'a veda edebilir.

 

6.Ayakta ULUSABA yaz aylarında tatminkar performansları bulunan bir isimdi fakat sonrasında 4 ay geriye alındı, pistlere döndükten sonra bir yarış gören ve akabinde bugünkü koşusu için iyi hazırlanan safkan vasatı aşmakta zorlanan rakipler yanında sonuca gidebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 7 (WAR MACHINE) / 5-4-3-8
2.Ayak: 2-6-8-1
3.Ayak: 1-8-7
4.Ayak: 3 (DEMEDİ DEME)
5.Ayak: 1-6-4-7-8
6.Ayak: 6-8-3-5-2-1




Taşkonak'in bu yarış hakkındaki yorumu

5.7
Hepsi
1.2.3.5.7.8
2.3.4.
1
2.6.8

-1


ÖZKAN'in bu yarış hakkındaki yorumu

Pl 1 kosmaz

-1

mavi.kumsal'in bu yarış hakkındaki yorumu

Son ayak kosuda bircok suratli rakibi bulunan ve apranti kosusu olmasi sebebi ile temponun daha da yukselmesini bekledigim yarista aprantisinin iyi bir idaresiyle 2 nolu DUNYA KRALI bankom

-1


mavi.kumsal'in bu yarış hakkındaki yorumu

4.ayak 3 DEMEDI DEME
2.Ayak 5GETTO 1 MEMORY REMAINS ve
3.ayak 6 DINAMIT sansli gordugum isimler herkese bol sans

-1


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrik ederim mühendis bey ilk ayak 7 numara icin tek attik elimizi kolaylastırdınız sagolun

0