7 MART ADANA

Yazar: alicanozgun

 

MAKOBEY: İlk üç koşusu da iyi sayılabilecek potansiyelli bu ismin, verdiği aranın ardından iyi hazırlıklarla katılacağı koşuda maidena veda etmesi gerekir. Verdiği arayı hesaba katmazsak, koşuya ilk kez katılacak bir tay gibi düşünsek bile hazırlıkları ve orjini itibariyle böylesine vasat isimler yanında şanslı durumdadır. Koşu içerisinde bir aksilik olmadığı sürece kazanması normal sonuç olacak.

 

 


VALENTE: Ankara' da çok başarılı bir taylık dönemi geçiren bu safkan, bir önceki koşusunda eksik kondüsyonu ve eksik hazırlıkları ile koşuya katılıp kazanmayı bilmişti. Sonrasında uzun  mesafeli koşuda bile çok etkili bir koşu çıkardı. Kısrağın 1200-1400 bandında çok daha farklı koşabilecek yapısı bulunuyor. Gün içerisinde kazanma şansını yüksek görüyorum. 

 

 

ADANA TAHMİNİM
1.ALTILI


1.AYAK: 5,7,2,6,3
2.AYAK: 3 MAKOBEY
3.AYAK: 5 VALENTE
4.AYAK: 7,1,6,9,4,13,2,3,5
5.AYAK: 3,2,6,4,12,7,1,9,8
6.AYAK: 2,4,10,5,1,9,6

 



FIRAT ATEŞİ: Çim koşularıyla birlikte Luxor tayları da sahaya iniş yapmış bulundular. Zira geçen hafta Adana' daki ilk çim koşusunda da kazanan bir Luxor tayıydı. Son dönemde çim pistle bu kadar özdeş başka bir orjin olmamıştır desek yanılmış sayılmayız. Bu tay da gösterişli bir birincilik ile yarış yaşamına başladı. Sonrasında tecrübeli rakipler yanında ağır siklette yarıştı. Çimde kat be kat etkili olabilecek yapısıyla ilk altılıda favorilerin öne çıktığı programda böylesi karışık görünen ayakta yine favori bir isim olarak kazanan olmaya yakındır. 

 

 

KIRANLI: Seri yapısıyla dikkat çeken iyi ellerdeki bu tay ilk koşusunda son on metreye kadar liderlik mücadelesinin içindeydi. Mücadeleci görüntüsüyle de dikkat çeken bu ismin yarış tecrübesi edinmiş ve daha hazır bir şekilde katılacağı ikinci koşusunda maiden kalmakta ayak direyen koşu içerisindeki tek rakibi Ağababam önünde kazanmasını bekliyorum. Günün bankosu olarak değerlendirebiliriz.

 

 

 

ADANA TAHMİNİM
2.ALTILI

1.AYAK: 7,1,6,9,4,13,2,3,5
2.AYAK: 3 FIRAT ATEŞİ
3.AYAK: 2,4,10,5,1,9,6
4.AYAK: 6 KIRANLI
5.AYAK: 1,9,7,6,2,3,10,8,4,11
6.AYAK: 7,8,2

 

 





arap'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlk altilida 5ci ayak çok at ikinci altılı da 3 tek

0


KINOWAA'in bu yarış hakkındaki yorumu

ENERGİN ?

-3


Seren'in bu yarış hakkındaki yorumu

Arap hangi ayaktek

0


ozgurbicak'in bu yarış hakkındaki yorumu

Alican dün senin tekin ile uzun bi aradan sonra altılı tuttuk Kocaelinde. Teşekkürler kardeşim. Allah razı olsun. 2.3.2.H.H.H idi kupon.

0


Aydinyildiz'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ali can senin her oyunu 2 ci altılı sonrada vermiş olduğu 6 tıyı yazmadım saglık olsun

0