7 MAYIS ADANA

Yazar: beygirmuhendisi

 

 

 

 

 

JONAH HEX: Aslında potansiyeli çok yüksek olan fakat kabuğunu tam anlamıyla kıramayan bu safkan son koşusunda kendisi için uzun mesafede etkisiz kalmasının ardından 8 aya yakın geriye alındı. Yaklaşık 1.5 aydır düzenli bir hazırlık süreci geçiren ve son idmanlarındaki dereceleriyle iyi durumda olduğunu belli eden Jonah Hex'in bugün diş geçirebileceğine inandığım rakipler yanında, lehine şekilde önde çok süratli geçmeye aday koşuyu, düzlükteki etkili ataklarıyla kazanmasını bekliyorum, bankom.

 

 

KRAL ADAM: Yarış hayatına geç başlayan ve ilk koşusunda startta oyalanınca şansını baştan yitiren bu tay son koşusuna eksik olduğu kum pistte çıkmış ve virajı gerilerde dönmesine rağmen dördüncülüğü kurtarmasıyla gayet olumlu sinyaller vermişti. Bugün artık iyice gelişen tecrübesiyle daha yatkın olduğu çim piste çıkan Kral Adam'ın düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sahadan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum, bankom.

 

 

Yedili Plase için BAKIR ALPER yeterli olacaktır diye düşünüyorum.

 

1.Ayakta BLUE SEA WIND son koşusunda elde ettiği üçüncülükle iyiye gidiş sinyali verdi ve bugün orijin açısından yatkın olduğu pist ve mesafeye çıkacak, hafif sıkletinin de avantajıyla sonuca gidebilir.

 

4.Ayakta TAYYAR ALİ'nin son kısa mesafeli koşusunda elde ettiği galibiyeti oldukça etkileyiciydi, bugün tekrardan diş geçirebileceği rakipler yanında önde çok süratli geçmeye aday bir koşuda start alan safkan düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gidebilir.

 

5.Ayakta ÇEÇAN ÇEÇAN son koşusunda orijin açısından eksik olduğu çim pistte boy göstermiş ve startta biraz oyalanıp virajları da alamayınca düzlüğü çok geride dönmüştü fakat buna rağmen tazelediği ataklarla dördüncülük elde etti, bugün ön grubu elinden kaçırmayacağı takdirde daha yatkın olduğu kum pistte sonuca gidebilir.

 

6.Ayakta GÖLALAN son yarışında o gün için önde bomboş kalan rakibine diş geçiremeyerek ikinciliğe razı gelse de genel görüntüsüyle gayet iyi bir performans sergilemişti, bugün kalabalık grupta trafik sıkıntısı yaşamayacağı takdirde sonuca gidebilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 9-12-3-4-5-10
2.Ayak: 7 (JONAH HEX)
3.Ayak: 12 (KRAL ADAM) / 1-11-3-4
4.Ayak: 4-2-1-3
5.Ayak: 5-6-1-7-10-8
6.Ayak: 7-6-1-4




coco_cola99'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bugun kuponumda banko olacak isim.

2.altili 4.ayak 4 numara Tayyar Ali...

-3


psiqo0655'in bu yarış hakkındaki yorumu

Herkese bol şans.
4. 6. ve 9.koşularda süpriz bekleyeceğim

-1


nihasnavas'in bu yarış hakkındaki yorumu

Ben oynamayacam
Hepsi diyoruz favori geliyor

-2


alfa1'in bu yarış hakkındaki yorumu

4,9,5,12,2,6,10
7,8,3
3,1,3,4,12,11,9,8
3 **AŞK HİSARI**
7 **KOÇERİM**
6,7,4,3,1,14,13,2,9,11,5

0


cemcemil'in bu yarış hakkındaki yorumu

232 Gun ara cok fazla

-5

shkru'in bu yarış hakkındaki yorumu

CEMCEM HAKLİSİN 332 GUN ARA COK NEFESTEN ETKİLENDİ BENCE YOKSA RESMİ GEÇİT YAPARDİ

0


batuhan1982'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler usta 50 tl aldım azaltarak

0


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler mühendis bey

0