9 KASIM ANKARA

Yazar: beygirmuhendisi

Ankara 2: İlker
İzmir 1: Alican
İzmir 2: Ünal, Bay X

 

 

 

ŞAHİN MAHMUT: Bu sezon genelde Grup mücadelelerde boy gösteren ve hatta bugün start alacağı pist ve mesafedeki son yarışında G2 ikinciliği elde eden bu safkan sondan bir önceki koşusunda kendisi için uygun rakipler yanında kolay bir şekilde kazanmış, son yarışında ise G1 Cumhuriyet Koşusu'nda boy gösterip mücadele dışı kalmıştı. Bugüne dönecek olursak açıkçası bir kez daha kendisi için uygun bir grup yakaladığına inanıyorum, düzlükte sıklaştıracağı ataklarla sonuca gitmesini beklediğim Şahin Mahmut bankom.

 

 

MİNİK ANNE: Ankara çimine bir kez çıkıp çok kolay kazanan ve akabinde sürekli İstanbul'da jenerasyonunun en iyi dişileri yanında start alan bu safkan kazanamasa da hep mücadele içerisinde yer almayı başarmış ve etkili sprintiyle 1 koşu hariç tabeladan düşmemişti. Bugüne dönecek olursak ev sahibi olduğu Ankara çiminde, diş geçirebileceği hemcinsleri yanında start alacak olan Minik Anne'nin düzlükteki güçlü ataklarıyla sonuca gitmesini bekliyorum, alternatif bankom.

 

 

SEVERUS SNAPE: Yarış hayatının ilk koşusunda virajı gerilerde dönmesine rağmen düzlükteki çok etkili sprintiyle jokeyini de çok zorlamayarak kolay bir galibiyet elde eden bu tay dikkatleri üzerine çekti ve bana göre genel görüntüsüyle özellikle mesafeler uzadıkça çok farklı seviyelerde koşacağının izlenimini verdi. Bugüne dönecek olursak 2 yaşlı taylar için uzun sayılabilecek 1600 metrede boy gösterecek olan Severus Snape'nin düzlükteki güçlü ataklarıyla bir kez daha kazanmasını bekliyorum, bankom.

 

 

1.Koşuda KING OF DELATIERRA yarış hayatının ilk koşusunda startta biraz oyalanıp düzlükte geciken ataklarıyla dördüncülüğe tutunmuştu, bugün gelişen tecrübesi ve uzayan mesafe avantajıyla maiden'a veda edebilir.

 

2.Koşuda MALYA GÜZELİ bu sezon galibiyeti bulunmasa da aslında bu mesafelerde bu tarz hemcinslerine üstünlük sağlayabilecek güçte olduğuna inandığım bir isim, kantarmasını ezberlemiş jokeyi idaresinde kısa sprintiyle sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

4.Koşuda TOUCH OF REAL Real Runner gibi şampiyon bir isimle anneden kardeş ve özellikle mesafeler uzadıkça çok daha iyi koşabileceğinin sinyallerini veriyor, nitekim bugün 200 metre daha uzayan mesafede kapalı gözlük ilavesiyle maiden'a veda edebilir.

 

5.Koşuda SIRIUS BLACK gidişat açısından lehine önde süratli geçmeye aday koşuda, son 2 galibiyetinde üzerinde olan binicisiyle boy gösterecek, son metrelerde sergileyeceği etkili ataklar ile sonuca gidebilir.

 

7.Koşuda BERISHA son yarışında bu pistte 1400 metre mesafede boy gösterip son metrelerde avlanmıştı fakat ben sergilediği genel performansı çok beğenmiştim, bugün 200 metre daha kısalan mesafede önde boş kalması muhtemel mücadelede beyaz bayrak ayna gerçekleştirebilir.

 

9.Koşuda AKMANER kan hattı çok güçlü bir isim ve sondan bir önceki yarışında sentetik pistte Alkanlı gibi çok güçlü bir safkana saldırıp ikinci kalmıştı, çim pisti biraz soru işareti olsa da bugün ciddi rakiplerine oranla sıklet avantajı da bulunan safkan düzlükteki etkili ataklarıyla sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

10.Koşuda BIG MOON sondan bir önceki yarışında eksik olduğu çim pistte tatminkar ikinciliğinin ardından son koşusunda Adana'da gayet başarılı bir dördüncülük elde etti, bugün vasatı aşamayan durumdaki rakipleri yanında sahadan galibiyetle ayrılabilir.

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 2-7-5
2.Ayak: 6-1-2-4-3-5
3.Ayak: 4 (ŞAHİN MAHMUT)
4.Ayak: 6-5-3-1-4-2
5.Ayak: 5-7-1-6-4
6.Ayak: 3 (MİNİK ANNE) / 7-2-1-5


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 5-7-1-6-4
2.Ayak: 3 (MİNİK ANNE) / 7-2-1-5
3.Ayak: 5-1-3-4-2-7
4.Ayak: 3 (SEVERUS SNAPE)
5.Ayak: 5-1-2
6.Ayak: 2-4-3-5-7-8




yarenberk'in bu yarış hakkındaki yorumu

2.kosu takip atim malya güzeli bence artık gelme zamanı rast gele

-4


Ercü04'in bu yarış hakkındaki yorumu

İlk ayak 6.numara matralar Diyari yazılmalı

-6


GÖZTEPELİ'in bu yarış hakkındaki yorumu

Olacak iş değil 2_5_7 yazıyoruz büyük agf 5 yarıştan çıkıyor ve 1 gelip yatıyoruz

-1


Trapper1'in bu yarış hakkındaki yorumu

Bravo mühendis kardeş

-2


kemalciv'in bu yarış hakkındaki yorumu

Tebrikler mühendis bey başarılar dilerim

0