Plase oyunları için 5.4 sırasını öneririm.
Yarıştan çıkan Trakus yerine 6.koşu Şukela eklenmiştir.
1.AYAK : İstanbul sentetiğinde yarış hayatına başlayacak iken sıkıntı yaşayınca bir süre geri alınan Carlos Street İstanbul'da sentetik pistte yarışlar olmayınca Antalya'nın yolunu tuttu ve burada yapmış olduğu hazırlıklarında iyi görünüyordu.
Bugün vasat bir gruba düşen tayın burada açılışı yapabileceğini düşünüyorum bankomdur.
2.AYAK : Bu aralar kum, çim, sentetik ayırt etmeden etkili yarışlar yapmaya başlayan Fly Forever bugünde diş geçirebileceği grupta koşacak olmasıyla gün içinde banko tercih edilebilecek bir başka isimdir.
Bu taya güvenmeyen yada geniş oynayanlar ara sonrası yeterince koşu gören Express ve sık koşmasına rağmen üst üste kolay yarışlar kazanarak dikkat çeken Zelucci üzerinde durabilirler.
3.AYAK : Her yarış üzerine koyarak gelen Hopdedik favorimdir.
Kum ve sentetik pistte daha etkili koşan Cevahirkan
Son yarışında kötü sürülen İlkerhan
Sentetik pistte daha etkili koşan Serhunefe ve aranın iyi gelebileceği Tirilye Kartalı rakip olarak önereceğim isimlerdir.
Ekonomik kuponlara yeterli gördüğüm bu beşliye güvenmeyen yada geniş oynayanlar geride kalan isimlerede şans verebilirler.
Burada limite takılan Şukela çıkan at olursa eklenecektir.
4.AYAK : Bir yarışı diğerini tutmasada sentetik pistte farklı koşan Hüsrev favorimdir.
Bu kez jokey idaresinde yarışacak Koşan Nur
Son kez mesafeden etkilenen Trakus
Ağır kilosuna rağmen uygun grupta ve sevdiği pistte koşacak Duman
Sentetik pistte bir tık eksik koşuyor olsada önde boş kalacak gibi duran Baskınsoy ve dengesiz Tekir Beyi rakip olarak önereceğim isimlerdir.
5.AYAK : İdman pistinde sürekli aşama kaydeden ve bugünkü binicisinin yakından ilgilendiği Mannara favorimdir.
Eküri destekli Hold Me
Uzun bir hazırlık geçmişi bulunan Vaella ve yine pişkin görüntü veren Hellas rakip olarak önereceğim isimlerdir.
6.AYAK : Ara sonrası yarışacak olsada uzun bir hazırlık geçmişi bulunan Miramaya favorimdir.
Bu kez atını çok iyi tanıyan binicisiyle yarışacak Wallace
Fena olmayan yarışları bulunan Maslova
Buraya formda gelecek İphiklos ve sentetik piste ters koşabilecek Ünlü Bomba rakip olarak önereceğim isimlerdir.