Son ayakta no hatası farkedilmis ve 9 yerine 2 yazılarak düzeltilmiştir (Saat 14.35)
1.AYAK : Yarışta daha ziyade 3 lü atların şansını yüksek görüyorum.Bunlardan BAHAMA MAMA ara sonrası üst üste yarışlar koştu.Son olarak 4.olurken sağlıklı olduğunu işaret etti.Normalde bu gruptan daha iyi bir at olduğunu düşünüyorum.Pist mesafe açısından çekince olabilir , ancak bence yapmaması için hiç bir neden yok.Hem tempoya girebilen , hemde sonlarda ayakta kalabilen yapısı ile kazanmasını bekliyorum , bankom.
2.AYAK : NINGBO iki yarışında da gayet iyi koştu.Son kez düzlükte aksilikler yaşamıştı , ki buna rağmen tekrar toparlanıp güzel bir sprint attı.Yarış karakteri yüksek bir at izlenimi veriyor.Kum piste yatkın orjiniyle net favorimdir.Rakip olarak 6-2-3-5 nolu taylar değerlendirilebilir.
3.AYAK : FISTIK ÇAMI son kez rakibine fazla direnemedi ve 2.likle yetindi.Şimdi kısalan mesafe bence işine gelir , ilk atım.Ancak burada yarışa ortak olabilecek başka atlar da var ve güç dengeleri birbirine yakın.Dolayısıyla risk almayacağım.
4.AYAK : DONE THIS kum pisti de yapacak bir ata benziyor , favorim.MILLENNIUM FALCON son kez biraz dışarılara açıldı , bu defa bariyeri tutarsa çok daha etkili koşabilir dikkat.Kuma çıkınca kazanan VENUS DOOM ve ne koşacağını kestiremediğim ANOTHER MOMENT şanslı olabilecek diğer isimlerdir.
5.AYAK : KRAL OSIMHEN aradan sonra koştuğu yarışta gayet iyi göründü.Startla birlikte kendini önlere atacak olan safkan , bu defa daha dirençli olabilir.Usta jokeyi ile benim favorimdir.Rakip olarak 5-1-6-7 sıralamasını tutuyorum.
6.AYAK : ESEN BATU nun son yarışları gayet başarılı oluyor.Müsait kilosu ile favoriliğine itirazım yok.Ancak zor kazanan yapısı sebebiyle yanına bazı atlar önereceğim.MANDAR ABBAS çok ters bir at , M.kaya boşuna binmeyeceğini düşünüyorum.DESPOTLU bu yarışa iyi hazırlanmış , bu tip gruplarda her daim iş yapabilir.Önde avans alabilirse DEMİR BEY ve ağır kiloya rağmen EMSİDİ sonraki ihtimallerdir.