THE REAL ONE: Kariyerinin ikinci koşusunu kazanırken yüksek yarış karakterine sahip olduğunu gösteren ve benim gözümde "çok büyük bir at" olmayı başaran safkan devamında start aldığı iki uzun mesafeli koşuyu kazanarak beni yanıltmadı ve namağlup ünvanıyla bugün 100. Gazi Koşusu'nun en önemli favorilerinden biri olarak yer alacak.
Hırpalanmadan, üzülmeden, harika bir süreçten geçerek buraya gelen safkan için bugün her şey lehine görünüyor. Startla birlikte dehşet bir tempo izleyeceğimizi düşünüyorum. The Real One grubu gerilerde takip edecek ve geçtiğimiz sene Special Man'in düzlükte yaşadığı talihsizliğe benzer bir olay yaşamadığı takdirde öldürücü sprintiyle tüm gruba hakim olarak tarihin en önemli koşusunu kazanmayı başaracaktır. Banko öneriyorum.
LOCO SUGAR: Kısrak Koşusu'nu el oynatmadan çok kolay kazanırken harika görünen ve bu performansıyla bugün gün genelinde neredeyse herkesin teki olan nitelikli kısrağın yanına ben de rakip önermeyeceğim. Bankomdur.