7 OCAK ŞANLIURFA

Yazar: alicanozgun

 

 

 

 

 

 

 

YEMENİ: Maidendan yeterince kazanç sağlayan bu tayın her yarışı bir öncekinden iyi oluyor, sprint özürlü birçok atın katıldığı yarışta gidişat avantajı ile kazanma şansı yüksektir.

 



HEYBETLİTAY // BROMANCE: Yarış yaşamına iyi başlayıp yaşadığı sorun sonrası buralara kadar düşen güçlü orjinli Heybetlitay yarışlar görerek iyi duruma geldi, her an çıkış yakalayabilecek durumda, birincilik şansı yüksektir. Bir önceki Adana koşusunda işaret verip son koşusunda güzel bir performans ortaya koyan yine Batı menşeili Bromance ise her an ilk birinciliğini alabilecek durumdadır. Bu iki atı rakiplerinden önde tutuyorum.


KÜÇÜK EYYÜP: Son olarak klas bir grupta ikincilik elde eden bu safkan çok uygun bir grup yakalamış görünüyor. Günün haklı favorisi ve kurgumun bankosu olacak.


 

BERHAN BEYLİ: Ankara' da umduğunu bulamayan bu tay bugün önemli siklet avantajı ile yarışacak, üzerinde başarı yüzdesi yüksek güven veren bir binici var, yıllanmış rakipler yanında gençliğinin avantajı ile kazanmaya yakındır. Rakip olarak yine genç isimlerden Çılgınheme öncelikle değerlendirilebilir.

 

 

 

 

  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 3,8,2,10,9,1
2.Ayak: 2,9 // 1,5,8
3.Ayak: 5
4.Ayak: 2,1,9
5.Ayak: 8,7,5,6,3,1,2
6.Ayak: 5,10,6,1,3


  koptugeliyor.com
  koptugeliyor.com


  koptugeliyor.com
1.Ayak: 3,8,2,10
2.Ayak: 2,9
3.Ayak: 5
4.Ayak: 2,1,9
5.Ayak: 8,7
6.Ayak: 5,10,6




sultaşa'in bu yarış hakkındaki yorumu

İyi akşamlar ali can bey 7 pillere için 2 at söyliyebilirmisiniz

Editör: Plase oyunu son dakika kısmında önerilmiştir.

-1


sultaşa'in bu yarış hakkındaki yorumu

Teşekürler

-1


Can1969'in bu yarış hakkındaki yorumu

Hulusi oyun yokmu

-3


Hulusi Dirgen'in bu yarış hakkındaki yorumu

3.2.....10.8.6.9
9.2
5
1.2.9
5.8.7.3
6.1.10.9.5.3

-2


taşkent'in bu yarış hakkındaki yorumu

Küçük sablona yemenıyı tek atsaydınız o zaman ,,,,
Gidipte küçük sablon yapan uyelerınızı mağdur etmezdınız,,,,

-1